RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari s-a înțeles cu un conducător de joc american

/ 22 iulie 2013

Giordano Watson este jucătorul de pe poziția 1 ce va conduce atacurile Energiei în viitorul sezon, anunță totalbaschet.ro.

Panou baschet_thFundașul american a sosit în Europa în 2008 și pare un adevărat globtrotter atâta vreme cât a schimbat în această vreme nu mai puțin de cinci echipe, câte două în Germania, acolo unde a jucat prima dată pe bătrânul continent, două în Islanda, unde a reușit să și devină campion, și una în Finlanda, acolo unde a evoluat în ultimul sezon.

Watson vine de la Karhu Kanhajok, are 1,78 m și sezonul trecut a avut o medie de 16 puncte/meci și 4,4 pase decisive la o medie de 29 de minute jucate pe partidă, americanul ajungând cu fosta sa echipă până în semifinalele campionatului Finlandei.

Odată cu aducerea lui Watson, Energia a ajuns la un număr de 9 jucători în lot: Darby, Djapa, Kakaroudis, Watson, Roșu, Vlaicu, Alionescu, Bratoloveanu și Gliga. Misiunea principală rămâne aducerea unui pivot pentru poziția 5 și a unei extreme-fundaș, poziție pentru care s-au purtat lungi discuții cu Porter Troupe, dar care încă n-au fost finalizate, Dincolo de aceste ținte, antrenorul Florin Nini susține că mai are în vedere un jucător român pentru pozițiile mici 1-2-3, după care lotul va fi în mare parte finalizat, echipa urmând să abordeze campionatul cu 12-13 jucători.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.