RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nini, la perfecționare la Tallinn

/ 17 iulie 2013

Dacă Florin Nini este greu de găsit la Târgu Jiu, mai ușor poate fi întâlnit la Tallinn. Tehnicianul Energiei este în capitala Estoniei, la un curs de licențiere FIBA și nu mică ne-a fost mirarea de a-l întâlni pe holul hotelului la care au fost cazați fotbaliștii de la Pandurii înaintea meciului din Europa League.

Florin Nini tallinn           Florin Nini spune că își va rezerva câteva ore zilnic pentru a căuta jucători cu care să-și completeze lotul nefiind deloc îngrijorat de faptul că încă nu are lotul complet: „Nu este nicio problemă. Jucători vom găsi, nu este greu să găsim jucători pe aceste posturi. Din păcate l-am pierdut pe Mandache, un jucător foarte bun, care s-ar fi pliat pe jocul nostru agresiv, dar nu putem arunca cu banii în stânga și-n dreapta, a avut o ofertă mult mai bună din partea celor de la Gaz Metan Mediaș”, a declarat Nini.

www.sportingorj.ro

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • daniel spune:

    bai frate omul asta nu e normal la cap! uitati-va la celelalte echipe si vedeti ce transferuri au facut si apoi cititi ce am luat noi! deci, pe pozitii: 1. gliga, bratoloveanu, 2. rosu, 3. DARBY, 4. vlaicu, djapa, kakaroulis, alionescu, deconescu, 5. nimeni! deci cred ca suntem singura echipa din lume cu 5 jucatori pe pozitia 4! de asemenea, suntem singura echipa cu antrenor cu delegatie! adica nini este, de fapt, antrenorul nationalei FEMININE, cu care face cantonament in acelasi timp cu echipa energia si in acelasi loc. apoi pleaca cu nationala in turneu si energia ramane fara antrenor exact in perioada de inchegare a lotului si a meciurilor de pregatire. halal conducere a sectiei baschet si a clubului! cu ce va are la mana omul asta, fratilor, de acceptati toate astea?

    • bbbbbbbbbbbb spune:

      bai frate….ia suparate tu si sa nu mai vi deloc la meciuri…..sa vedem daca iti simte cineva lipsa….ce zici?

      • blue spune:

        @bbbbbbbbbbbb
        Dar daca nu mai venim vreo cateva sute,ce zici?Ne simte cineva lipsa?La cum ne trateaza(de sus)cred ca asta ar merita…
        Are dreptate @daniel,sezonul care urmeaza o sa fie praf,nu antrenor,nu jucatori,e jale mare…Iar tu,chiar daca esti platit de club,invata sa respecti suporterii fiindca fara ei voi nu existati!!!!

        • bbbbbbbbbbbb spune:

          nu sunt platit de nici un club si nici nu ma intereseaza ce se intampla acolo….dar m am saturat sa vad toata ziua cum va plangeti ca niste(––)suferiti in voi mai bine…..mai sunt 2 luni pana incepe campionatul…alte echipe nici acum nu stiu daca au buget ce sa mai vb de jucatori…sunt sigur ca sala ar fi tot timpul plina cu sau fara voi…n o sa va simta nimeni lipsa….mie imi place sa stau la meciuri in tribuna langa oameni care vin sa vada un spectacol, nu langa oameni frustrati care vin foarte rar si atunci vin sa critice…..o zi buna

          • cccccccccc spune:

            O zi buna si tie balbaitule!!!Cu ce drept te bagi ca musca in lapte,sponzorizezi tu abonamentul sau biletul omului,pentru a avea dreptul sa-ti dai cu parerea despre cine sa asiste la meciuri?OMUL ARE PERFECTA DREPTATE.Conducere slugarnica (sa nu-si piarda cumva scaunul),achizitii demne de meciuri de la egal la egal cu nationala de fete (ca doar este la moda).Sa nu uitam cati il pupau (si nu pe obraz)pe Nikolic ,iar cand treaba a inceput sa scartaie,faceau pe mari specialisti si tacticieni.Darby ca de obicei a dat dovada de super caracter sa se mai intoarca in cloaca asta.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.