RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Baraj pentru un loc în Liga Națională de handbal masculin

/ 2 iulie 2013

Cum CSM București are șanse minime de a se înscrie în noua ediție de campionat, Federația Română de Handbal caută soluții de a porni la start tot cu 12 echipe.

detaliu handbalFederalii au anunțat că se va organiza un turneu de baraj la care vor participa CSM Ploiești și U Cluj, echipele retrogradate din Liga Națională, precum și echipele de pe locurile secunde din cele două serii ale Diviziei A, CSM Călărași și Extrem Baia Mare. Cum Extrem Baia Mare, dar și CSM Oradea au declinat oferta federației, la turneu ar urma să participe echipa de pe locul 4 din seria de vest, CS H&V Pitești.

La turneul de baraj au drept de joc și jucătorii care erau legitimați la echipele respective la momentul încheierii sezonului, iar Energia Pandurii Târgu Jiu a semnat deja cu doi jucători aflați în această situație, Dinescu și Liberț, care au evoluat pentru CSM Ploiești și CSM Călărași, însă conducerea Energei a declarat că nu-i va lăsa pe cei doi să participe la acest turneu, din 1 iulie ei fiind plătiți de gruparea gorjeană, care nu dorește să-și asume riscuri inutile.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.