RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii i-au propus un contract nou lui Nistor

/ 27 iunie 2013

Mijlocașul Dan Nistor a declarat în mai multe rânduri că și-ar dori ca în această vară să facă pasul spre o echipă mai puternică, însă până acum Pandurii nu a ajuns la nicio înțelegere cu vreun club în privința transferului acestuia, așa că jucătorul se află în continuare în cantinament la Sibiu.

nistor cu sportulÎn cazul în care Nistor nu va fi transferat în această pauză competițională, conducerea Pandurilor speră să-l convingă pe jucător să-și prelungească înțelegerea cu gruparea gorjeană: „Am discutat cu Dan Nistor pentru prelungirea contractului. Eu cred că dacă nu se va finaliza un contract al lui Dan Nistor în străinătate, atunci Dan va semna cu noi pentru încă două sezoane”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

În cazul în care Nistor nu va fi transferat, dar nici nu va semna o prelungire de contract cu Pandurii, gruparea gorjeană ar putea rămâne cu buza umflată, ca și în cazul lui Viera, când ivorianul a plecat liber de contract, fără ca în conturile clubului să mai intre vreun ban.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.