RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Adrovic și Stanca au devenit panduri

/ 20 iunie 2013

După ce a semnat cu Marko Momcilovic un contract pe trei ani, Pandurii a mai încheiat contracte cu încă doi jucători care să completeze lotul gorjenilor pentru noul sezon.

alb-albastru Pandurii 1962 600După ce s-a despărțit de Horvat, căruia i-a expirat contractul în această vară, iar evoluțiile lui Mingote și Lazar nu au oferit siguranța așteptată, Pandurii și-a dorit un alt portar, iar Stanca a fost opțiunea gorjenilor după ce acesta s-a despărțit de Steaua. Noul contract dintre Pandurii și Stanca se întinde pe doi ani, portarul revenind la Târgu Jiu după ce a mai apărat pentru Steaua și Universitatea Craiova.

Admir Adrovic, golgeter în Muntenegru, este văzut ca o soluție pentru atacul Pandurilor, jucătorul adus de la Buducnost Podgorica trecând vizita medicală. După o serie de negocieri purtate la Târgu Jiu alături de impresarul său, Zvonko Milojkovic, Adrovic a semnat un contract cu Pandurii valabil pentru următoarele trei sezoane, în următoarele zile el urmând a ajunge la Sibiu, alături de jucătorii echipei gorjene, sub comanda lui Pustai.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.