RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, trei jucători aduși până acum

/ 16 iunie 2013

Pandurii mută pe piața transferurilor, în ambele direcții. Gorjenii s-au înțeles deja cu trei jucători care vor evolua la Târgu Jiu în sezonul viitor, dar și cu CFR Cluj în ceea ce-l privește pe Nistor, care ar urma să joace în Gruia.

stanca 1603Primul adus la Pandurii a fost sârbul Marko Momcilovic, fundașul stânga venit de la Javor Ivanjica, tot din spațiul ex-iugoslav venind și atacantul muntenegrean Admir Adrovic de la Buducnost Podgorica, în vreme ce al treilea nume nou din lotul Pandurilor este cel al lui Răzvan Stanca, în fapt fiind vorba de o revenire a portarului ce n-a mai intrat în calculele lui Reghecampf la Steaua.

Transferul lui Nistor de la Pandurii la CFR Cluj ar putea aduce gorjenilor un plus la buget, dar și în lotul lui Cristi Pustai. Afacerea l-ar include pe lângă cei 500.000 de euro ceruți de Pandurii și pe Nicoară, care a jucat în returul trecut la Târgu Jiu sub formă de împrumut, dar și pe Hora sau Batin, ultimul având și el un an petrecut în tricoul gorjenilor. Dincolo de acestea, Marin Condescu spune că va include în contract și o clauză prin care Pandurii va primi și 25% dintr-un viitor transfer al lui Nistor, procent care nu va putea însuma însă mai puțin de 500.000 de euro, clauză pe care gorjenii o mai au și în cazul lui Chiricheș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.