RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar 15 jucători prezenți la prima reunire a Pandurilor

/ 10 iunie 2013

Doar trei jucători împrumutați de Pandurii altor echipe în campionatul precedent au fost prezenți la avanpremiera reunirii vicecampioanei României, restul, până la 15, fiind jucători veniți de la echipele de juniori sau de la Pandurii II.

alb-albastru Pandurii 1962 600Dintre numele cu oarecare greutate, doar Voinea, Tătaru și Neagu au venit la așa-zisul trial al Pandurilor ce precede reunirea lotului echipei gorjene după scurta vacanță de vară avută. Pe lângă cei trei, au mai fost chemați Lupu, Şendroiu, Mohora, Unguru, Cocină, Piţian, Negrescu, Dănăricu, Trifu, D. Popescu și Negrilă, de la juniori sau echipa a doua, și Răduca, de la Minerul Motru.

În zilele următoare sunt așteptați și alți jucători din ligile inferioare, mai intens vehiculându-se numele lui Leonard Dobre, de la Sportul Studențesc, și al lui Alin Zaharia, de la CS Afumați, acesta din urmă fiind fratele lui Alexandru Zaharia, atacantul pe care Pandurii l-a avut în acte, dar care a ajuns până la urmă la Oțelul Galați.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.