RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Doar 14 juniori C ai Pandurilor au plecat la turneul de zonă

/ 7 iunie 2011

Grupa de juniori C a Pandurilor a plecat la turneul de zonă fără o parte dintre jucători, aceştia fiind nevoiţi să rămână acasă pentru a nu-şi risca situaţia şcolară.

Directorul Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii s-a declarat nemulţumit de faptul că la acest turneu echipa gorjeană nu va putea alinia cea mai bună formulă de echipă: „Sunt probleme importante de lot. Nu putem deplasa o serie de jucători, de fapt vom merge doar cu 14 jucători… Avem copii cărora nu li s-au încheiat mediile şi nu pot pleca de la şcoală. Nu am găsit înţelegere. Nu îl vom avea la acest turneu nici pe Mihnea Urs, cel mai bun jucător al nostru la această grupă”, s-a plâns Mihai Stelescu.

Micii panduri au plecat astăzi de la Târgu Jiu la Drăgăşani, acolo unde se va disputa turneul de zonă, mâine urmând a juca primul meci în compania gazdelor de la “Gib Mihăescu” Drăgăşani.

Juniori C (antrenor Constantin Frimu)
06-10 iunie, Drăgăşani
Echipe participante: Pandurii Lignitul Târgu Jiu, “Gib Mihăescu” Drăgăşani, Academia “Gică Popescu”, Unirea Tricolor Drobeta Turnu Severin.

Program meciuri:
7 iunie Pandurii Târgu Jiu – “Gib Mihăescu” Drăgăşani
8 iunie Pandurii Târgu Jiu – Academia “Gică Popescu”
10 iunie Pandurii Târgu Jiu – Unirea Tricolor Drobeta Turnu Severin

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.