RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Cârciumaru: „Dacă vrei performanță, nu te poți baza doar pe banii din drepturile TV”

/ 5 iunie 2013

Primarul Florin Cârciumaru are o poziție de mediator între Marin Condescu și Laurențiu Ciurel pentru ca Pandurii Târgu Jiu să nu aibă de suferit tocmai acum, când echipa gorjeană are cele mai bune rezultate din istoria clubului.

carciumaru„Dacă vrei să faci fotbal de performanţă, nu te poţi baza doar pe banii din drepturile TV. Nu cred că se va renunţa la finanţarea de la CEO. Nu e vorba aici numai de Pandurii, ci şi de Minerul Motru şi poate de întreaga acţiune sportivă. Voi discuta atât cu domnul Ciurel cât şi cu domnul Condescu. Oricât de greu ne-ar fi, trebuie să ţinem la activitatea sportivă”, a declarat Florin Cârciumaru.

În legătură cu „temele” trasate de UEFA pentru ca Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu să fie la standardele cerute pentru a găzdui un meci din turul 2 preliminar al Europa League, Cârciumaru spune că nu sunt lucruri ce nu pot fi făcute, ele fiind, în mare parte, pe agenda sa și dacă echipa nu se califica în cupele europene: „Trebuie să reparăm toate treptele de la scări, să rezolvăm cu instalaţia de sonorizare, între pistă şi gard să punem pavele, iar între gard şi tribună să turnăm asfalt peste tot. Mai e nevoie să modernizăm toaletele şi să instalăm un WC pentru persoanele cu handicap. Să modernizăm masa presei, să vedem cum facem cu sala de conferinţe. Ori instalăm un cort, ori o amenajăm la etajul unu al Hotelului Sport. Mai trebuie să înlocuim scaunele rupte, le luăm pe acestea şi le ducem la Orăştie la topit. Multe din aceste lucruri ţin de gospodărire, lucruri pe care oricum le făceam la start de sezon. Aş vrea ca până pe 10 iulie să terminăm totul”, a mai declarat primarul Târgu Jiului.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • primarul primarilor primarilor gorjenesti din stanbulul gorjenesec spune:

    pîlhanie nu acoperi si tribuna II asa cum cere regulamentul?

  • FANPAN spune:

    Trebuie ori o modernizare radicala gen CFR CLUJ, ori construirea unui stadion nou, gen PETROLUL PLOIESTI. Si la SALA SPORTURILOR trebuie facut ceva. Asteptam domn Primar ca avem Prim Ministru votat de noi. Pana acum va plangeati ca nu aveti sprijin de la centru, acum nu mai sunt motive de vaicareli…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.