RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Florin Cârciumaru: „Dacă nu ne salvăm, n-are rost să investim în modernizare”

/ 21 aprilie 2010

Aflată în administrarea Primăriei Târgu Jiu, baza sportivă pe care Pandurii îşi desfăşoară meciurile oficiale dar şi pregătirea ar putea intra în curând într-un amplu proces de modernizare, însă acest lucru depinde de cum vor încheia acest sezon elevii lui Sorin Cârţu.

Primarul Florin Cârciumaru exclude varianta unor investiţii în modernizarea stadionului în cazul în care Pandurii vor retrograda:

Analizând actuala situaţia Pandurilor, Florin Cârciumaru spune că politica echipei ar trebui schimbată după încheierea actualei stagiuni:

Deşi nu a dorit să dea nume, primarul Florin Cârciumaru s-a gândit cel mai probabil la plecările lui Iordache, Vasilache şi Stângă, precum şi la aducerea unor jucători care nu au confirmat la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

6 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    la anu de sculam la 11 sa vedem meciurile. ! .. maxim 100 de spectatori daca aveti sa spuneti mersi :)) !!

    • PPK spune:

      Poate nici atat nu o sa fie Spaga…se strang cu greu acum 2-3 mii de oameni in B 100 ar fi mult :))

  • done spune:

    decat un fotbal chinuit si bani cheltuiti anapoda, nu credeti ca ar fi mai rentabila investitia in baschet si handbal? de nu se pompau bani in fotbal cred ca eram mult mai sus in clasament si la baschet… astept in rujaturi acum, dar cred ca vor fi destui care imi vor da dreptate

    • `me` spune:

      ai dreptate…da nu vezi ca nimanui nui pasa de baschet???

    • I Love Energia spune:

      corect…cei de la fotbal primesc o gramada de bani si nu joaca nimic iar handbalul si baschetul avand un buget asa mic incearca sa ajunga cat mai sus in clasament. daca ar fi fost mai multi bani la baschet s-ar fi adus jucatori buni si altul ar fi fost rezultatul dar asa…desi ma duc la meciurile de fotbal sper sa retrogradeze pandurii si sa se investeasca suma anuala pentru clubul pandurilor in baschet si handbal. total de acord:)

  • andi spune:

    Pt ca orasu asta e condus de carciuma,condeescu si sarcina…condeescu daca nu baga banii minerilor in fotbal nici el nu are de unde fura…are sa dea la dinamo 1 mil de euro dintr o „greseala” ia banii minerilor si ii imparte cu borcea…carciuma ce stie? inafara sa dea totu lu sarcina un mare om ce investeste si face numai locuri frumoase pt tineri si pt viitorul orasului…dar uite ca ramane pandurii in A cu blat cu spagi totusi raman…si ne mai ia clanu asta de oameni de „calitate” niste saci cu bani sa faca ei un stadion frumos pt echipa asta de rahat…bv domnilor ..tot inainte!! cu hotia!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.