RSS post comments feeds rss email feeds twitter

OK de la UEFA, Pandurii joacă la Târgu Jiu în turul 2 preliminar

/ 4 iunie 2013

Pandurii a primit acceptul UEFA de a juca pe Stadionul „Municipal” din Târgu Jiu în turul 2 preliminar al Europa League.

pandurii UEL or UCLOficialii Pandurilor au confirmat faptul că vor juca la Târgu Jiu, însă vor trebui să îndeplinească două condiții obligatorii:

– să asigure deplasarea oficialilor UEFA şi a arbitrilor de la Sibiu la Târgu Jiu şi a echipei oaspete de la Craiova la Târgu Jiu în regim de coloană oficială;

– să pre-rezerve cel puţin 100 de locuri de cazare la hotelurile din localitate pentru meciul programat pe teren propriu.

Pandurii ar putea primi în viitor și o altă veste din partea UEFA, aceea a excluderii Stelei din competițiile europene și, automat, promovarea echipei gorjene în poziția de reprezentantă a României în cea mai prestigioasă competiție pe care o organizează, UEFA Champions League.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    desi nu imi doresc oare, daca Steaua ar fi exclusa din cupele europene atunci tot ei ar ramane campionii Romaniei sau Pandurii?

    • AdrianPandurul spune:

      nu i se retrage titlul , probabil nici nu va retrograda. Mai mult ca sigur, vor fi exclusi din Europa timp de cel putin 1 an. Pandurii ramane pe 2

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.