RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Juniorii A de la Pandurii, învingători la Niș

/ 3 iunie 2013

Juniorii republicani A de la Pandurii au participat, la invitația Primăriei orașului Niș, din Serbia, printr-o colaborare cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Gorj, la un turneu la care au mai participat Radnicki Niș și Tsar Constantin.

juniori A la NisTineri panduri, antrenați de Costel Andriucă și Sorin Vintilescu, au câștigat la scor ambele partide disputate la Niș, 5-0 cu Radnicki Niș și 7-2 cu Tsar Constantin, turneul fiind organizat cu ocazia Zilelor Nișului. „Au fost niște jocuri foarte bune pentru noi, în care am dorit să vedem nivelul la care suntem. În primul meci, cel cu Radnicki, adversarul ne-a pus ceva probleme la început, dar am reușit să ne impunem destul de clar în fața unei echipe despre care gazdele spuneau că este cea mai bună din acea zonă. Băieții au jucat foarte bine, sunt mulțumit și printre remarcații acestui turneu pot să dau numele lui Pițian, Negrescu, Dănăricu, Trifu sau Cocină”, a declarat Costel Andriucă, antrenor al tinerilor panduri.

Chiar dacă în acest an grupa juniorilor A nu a reușit să meargă la Turneul semifinal, Andriucă spune că echipa a avut o comportare bună în play-off: „Calificarea am pierdut-o în prima parte a campionatului, când am făcut două egaluri cu Motru, egal cu Reșița, echipe din primele patru, acolo de unde se puneau punctele în clasamentul cu care a început play-off-ul. În play-off am terminat pe locul 2 și am pierdut doar în deplasare, la Timișoara, cu Poli, echipa de pe primul loc, dar sunt sigur că în sezonul viitor vom face o figură frumoasă pentru că acum am participat practic cu o echipă mai tânără cu un an. Cu acești copii, la anul, vom termina lejer în primele patru”, a mai declarat Andriucă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.