RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, invitată la Niş pentru un amical cu Radnicki

/ 12 iulie 2011

În baza unui parteneriat mai vechi şi a unor bune relaţii dezvoltate în timp între mişcarea sportivă târgujiană şi cea din Niş, din Serbia, Pandurii a primit invitaţia de a juca un meci amical la Niş în compania celor de la Radnicki.

Aflată în Liga a II-a din Serbia, dar cu obiectiv declarat de a promova în viitorul sezon în primul eşalon, cei de la Radnicki îşi doresc să-şi prezinte lotul cu un amical pe propriul teren în compania celor de la Pandurii întorcându-le astfel gorjenilor o invitaţie pe care ei au onorat-o în vara lui 2007.

Deşi există o problemă, Pandurii revenind din cantonament vineri, pe 15 iulie, iar amicalul este programat pentru data de 17 iulie, preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, promite că Pandurii vor fi prezenţi la Niş: „O să onorăm invitaţia de la Niş. Căutăm soluţii, acţiunea are loc pe 17 iulie la ora 18:00. Va merge Pandurii, nu Pandurii 1 sau Pandurii 2”, a declarat Condescu fără a preciza însă cine va face deplasarea la Niş.

Tot preşedintele Pandurilor a confirmat faptul că trei dintre jucătorii Pandurilor vor evolua sub formă de împrumut la nou promovata Voinţa Sibiu: „Florin Popa, Antohi şi Chiţu o să fie împrumutaţi la Voinţa Sibiu”, dar şi că se fac eforturi ca meciul naţionalei de tineret cu Franţa să se dispute la Târgu Jiu: „Când se întoarce Săndoi din Austria vine şi inspectează stadionul de la Târgu Jiu. În septembrie se va decide, totul depinzând de stadiul lucrărilor”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.