RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cupa Mirual Top devine o competiție de tradiție

/ 28 mai 2013

Cupa Mirual Top, ediția a II-a, a fost un turneu internațional de tenis de câmp, cu participare exclusiv românească, însă care s-a bucurat de aprecierea sinceră a celor care s-au aflat la fileu pe parcursul celor patru zile de competiție.

IMG_2355Terenurile bazei sportive Mirual au găzduit 52 de partide extrem de interesante, la cinci categorii de vârstă, la simplu și la dublu. Cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu, comentator de tenis, dar și practicant al acestui sport la nivel de amator, a participat la categoria M+55, dar nu s-a mulțumit doar cu participare, ci a reușit să câștige atât la simplu, cât și la dublu, alături de Dorin Ionescu.

Chiar dacă vremea a fost potrivinică pe parcursul zilelor de concurs, competiția s-a putut desfășura în condiții foarte bună, reprizele de ploaie mutând o parte din partide pe terenul acoperit cu balon din cadrul bazei sportive Mirual, una ale cărei terenuri au fost apreciate cu sinceritate și de Cristian Tudor Popescu drept unele de o calitate a zgurei comparabilă cu cele mai bune pe care a jucat până acum.

Ajunsă la a doua ediție, Cupa Mirual Top devine un turneu cu tradiție la nivelul concursurilor organizate de Federația Română de Tenis sub egida ITF pentru jucători trecuți de 35 de ani.

Cupa Mirual Top, ediția a II-a

Simplu, finale
M+35: Sorin Ghiță – Adrian Marinescu 6-4, 6-4
M+45: Eugen Mutrescu – Sorin Pistol 6-3, 6-3
M+50: Mircea Buleandră – Ionel Albu 6-1, 6-0
M+55: Cristian Tudor Popescu – Marian Stoicescu 6-0, 6-1
M+60: Ion Crăciun – Aurel Pârjol 6-3, 6-4

Dublu, câștigători
M+35: Sorin Ghiță / Vali Nistoran
M+45: Remus Cercel / Ștefan Ivănuș
M+55: Dorin Ionescu / Cristian Tudor Popescu

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • gabi vilceanu spune:

    Vineri 31 mai va incepe la Baza Mirual un alt turneu de tenis dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani.Va asteptam la fata locului sa relatati si acest eveniment!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.