RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera, suspendat la meciul cu echipa lui Hagi

/ 7 mai 2013

Ivorianul Ousmane Viera nu va putea juca pentru Pandurii în meciul cu Viitorul Constanța după ce fundașul pandur a încasat în partida cu Steaua cel de-al nouălea cartonaș galben din actuala stagiune.

viera intrare gazonAntrenorul Cristi Pustai spune că absența sa va fi una importantă, dar va putea fi acoperită. Totodată, tehnicianul Pandurilor găsește și scuze pentru numărul mare de avertismente încasate de ivorian în prima parte a campionatului, când Pandurii a evoluat fără un închizător de meserie: „Absența lui Viera contează. Pe lângă faptul că e căpitanul echipei, este un jucător care are o atitudine bună, este un catalizator în echipă, dar este normal să intre altcineva în locul lui. Era foarte expus acolo și în retur n-a mai luat foarte multe cartonașe. El a venit cu multe cartonașe din tur, când nu joci cu închizători este greu pentru fundașii centrali. Și el și Mamele au fost foarte expuși. Au făcut multe greșeli și au primit multe cartonașe. Orice minge pierdută ajungea direct pe fundașii centrali. Viera este un jucător cu agresivitate bună și este expus cartonașelor”, a declarat Cristi Pustai.

În același timp, Viitorul Constanța va veni la Târgu Jiu fără două dintre piesele sale de bază: „Am înțeles că Alibec a luat roșu după terminarea meciului, că și Chițu este suspendat, dar Viitorul este o echipă tânără, cu mult elan și imprevizibilă. Ne așteptăm la o reacție foarte bună din partea lor după ce au pierdut acasă și au fost certați în aceste zile. Acești jucători tineri, în meciuri decisive s-ar putea să aibă reacții pozitive. Și la Iași au câștigat și în 10 oameni”, a analizat Pustai situația adversarului echipei sale din partide de joi.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.