RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Succes al baschetbaliștilor de la Ș.G. „Constantin Săvoiu” în finala ONSS

/ 22 aprilie 2013

Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu a câștigat în premieră Olimpiada Națională a Sportului Scolar, editia 2012-2013, la baschet masculin, după turneul final desfășurat la Sibiu.

Gabi Pănoiu

DSCN0380După decernarea premiilor turneului de la Sibiu, Cosmin Călugaru, profesorul îndrumător al tinerilor baschetbalisti gorjeni, s-a declarat extrem de mulțumit de evoluția elevilor săi: „Pe plan personal, pentru mine acest trofeu cântărește o împlinire a zece ani de muncă în cariera de profesor, cât și o mulțumire sufletească. Generația actuală este o generație de excepție, care a dominat mai mereu campionatele naționale din anii trecuți și sper ca acest lucru să continue”.

Rezultatele de la Turneul Final:

Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu – Școala nr. 195 București 73-55
Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu – C.N.E.G. Bîrta Arad 79-18
Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu – LPS Târgu Mureș 115-87

Finala
Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu – LPS Galați 75-46

Lotul Școlii Gimnaziale „Constantin Săvoiu” Târgu Jiu: 

Adrian Vlad, Alexandru Berca, Cătălin Tilea, Alexandru Buzuloiu, Gabriel Panoiu, Alexandru Marina, Gabriel Dinu, Radu Braia, Vlad Vlădoiu, Sebastian Tolci. Antrenor: Cosmin Călugăru.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • hagi spune:

    domnul Calugaru frumos era sa spuneti si faptul ca in lot aveti si 3 jucatori de la CSS TG-JIU(CAMPIOANA NATIONALA 2 ANI LA RAND),si este si meritul domnilor BEKES SI BERCA,IN REST FELICITARI PENTRU PERFORMANTA

  • liv300 spune:

    NU E IN PREMIERA AU MAI CASTIGAT SI ALTII

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.