RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Încă un succes pentru CSS Târgu Jiu în Campionatul Naţional U14

/ 21 noiembrie 2010

În campionatul naţional de baschet under 14, CSS Târgu Jiu a păşit cu dreptul i în retur, elevii lui Gabriel Bekeş reuşind să-şi treagă în cont un nou succes.

Într-un meci disputat sâmbătă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu, CSS Târgu Jiu a învins CSS Bega Timişoara cu scorul de 70-50 (19-10,16-8, 20-19, 15-13). Am făcut un joc reuşit, o partidă bună pentru jucătorii noştri, cu o apărare agresivă, care a anihilat talia superioară a timişorenilor. Am obţinut a patra victorie consecutivă, iar sâmbătă ne deplasăm la Hunedoara pentru meciul cu CS Giants Deva, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm”, a declarat Gabriel Bekeş pentru www.sportingorj.ro.

În partida cu CSS Bega Timişoara, Gabriel Bekeş i-a folosit în teren pe: Adrian Vlad (34 de puncte), Alex Berca (14), Cosmin Rogobete (10), Radu Rîşniţă (4), Cătălin Tilea (2), Eduard Fariseu (2), Robert Fleancu (2), Silviu Sanda (2), Vlad Albieru, Gabriel Pănoiu, Eduard Bălcescu, Alex Buzuloiu şi Alex Racoceanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.