RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Matulevicius, la un pas de recordul lui Lemnaru

/ 17 aprilie 2013

Deyvidas Matulevicius este pe cale să devină cel mai bun marcator al Pandurilor într-un sezon din Liga 1, record care-i aparține lui Lemnaru.

matulevicius vaslui        Atacantul lituanian a pornit returul cu doar două goluri înscrise în prima parte a campionatului, însă, odată cu venirea lui Cristi Pustai pe banca Pandurilor, Matulevicius a devenit un adevărat goleador marcând de cinci ori în șase partide: „Mi-am intrat în formă în perioada de iarnă, sper să o ţin aşa până la finalul campionatului. Când am venit eram într-o ţară nouă, un fotbal nou, mi-a fost greu. Acum e bine pentru toată lumea. Vreau să înscriu în fiecare meci şi să ajut echipa”, spune jucătorul baltic ce evoluează din vara trecută în tricoul Pandurilor.

Întrebat de recordul de 8 goluri marcate într-un singur sezon de un jucător al Pandurilor, stabilit sezonul trecut de Lemnaru, Matulevicius spune că nu și-a fixat astfel de ținte, deși își dorește să marcheze cât mai des: „Nu mă gândesc la recorduri, vreau doar ca echipa să câştige. Vreau să mai marchez şi să ajut echipa”.

www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.