RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Federația Română de Baschet n-a acceptat înțelegerea dintre Energia și Dinamo

/ 4 aprilie 2013

Deși Energia Rovinari și Dinamo București s-au înțeles cu privire la disputarea a trei jocuri consecutive la Târgu Jiu, federația s-a opus și meciurile din play-out se vor disputa conform programului inițial.

fani2Cele două cluburi căzuseră de acord ca meciurile 1, 2 și 3 din play-out să se joace la Târgu Jiu pentru a se evita o deplasare în plus a gorjenilor și a se asigura un timp mai mare de pregătire pentru turul următor, în cazul dinamoviștilor, însă planurile lor au fost date peste cap de federali, care n-au acceptat o astfel de programare motivând că s-ar crea un precedent.

Astfel, Energia va juca la Târgu Jiu cu Dinamo marți și miercuri, urmând ca sâmbătă și, eventual duminică, să evolueze în București contra celor de la Dinamo, însă, în mod normal, confruntarea dintre cele două echipe ar trebui să se încheie după disputarea primelor trei întâlniri.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.