RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie chinuită în fața celor de la CSM București

/ 23 martie 2013

Energia Pandurii Târgu Jiu a bifat un succes important în ceea ce se dorește a fi drumul spre îndeplinirea obiectivului, acela de a termina pe locul 8, însă victoria în fața celor de la CSM București, scor 27-25 (13-13), a venit mult mai greu decât se așteptau gorjenii.

energia aparare csm ploiestiElevii lui Liviu Andrieș nu aveau voie să piardă acest meci și, probabil, și miza partidei a afectat evoluția Energiei, care a jucat în nota acestui retur, destul de slab. În minutul 21 Energia conducea cu 10-7, însă oaspeții au revenit și cu un minut înaintea pauzei scorul era 12-13. Totuși, la cabine s-a intrat cu un scor egal după golul lui Giotoiu. Gazdele au dat impresia că și-au învățat lecția și că vorbele spuse de președintele Maioreanu la pauză vor avea efect. După jumătate din repriza secundă, Energia avea un avans liniștitor, scor 23-19, dar au urmat 9 minute negre, iar CSM București prelua din nou conducerea în minutul 55, scor 23-24. Finalul a fost unul care a arătat că Energia a avut un dram în plus de experiență, fapt care i-a adus victoria, Roșca punctând de două ori în ultimele 60 de secunde în vreme ce pentru oaspeți Cristescu și Constantinescu nu rezistat presiunii și n-au găsit spațiul porții.

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM București 27-25 (13-13)

Sala Sporturilor, Târgu Jiu, spectatori: 700

Energia: Jelovcan, Rădulescu, Motoi, V. Popescu (1), Roșca (8), Asoltanei (3), Dragnea (1), Ilieș (3), Enache (1), Giotoiu (2), A. Popescu (4), Mledenciu (4). Antrenor: Liviu Andrieș.

CSM: Bistran, Fuică, Makaria, Savu, Cristescu (2), Voicu, Petre, Tudor (1), Răpciugă (9), Mironescu (3), Savenco (1), Tache (1), Constantinescu (8), Barbu, Sava. Antrenor: Ion Mocanu.

Arbitri: Robert Harabagiu / Silviu Stănescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • Cristina spune:

    Nu mi s-a parut ca s-a castigat asa greu cum se scrie in titlu*victorie chinuita.A fost un meci echilibrat cu o aparare fff buna,cu un joc in echipa,cu mici greseli,cu emotii pt fani dar cu o victorie pe deplin meritata.Multumim Energia,suntem alaturi de voi!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.