RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Nikolic felicită Craiova, dar vrea să o învingă

/ 7 martie 2013

Tehnicianul plav al Energiei aduce laude adversarului de sâmbătă, dar spune că echipa sa are mari șanse de a se impune la Craiova, în anumite condiții însă.

nikolic sibiu           „Vreau să felicit echipa din Craiova care are un sezon în care joacă un super-baschet, chiar dacă nu se știe cum vor încheia sezonul, dar la acest moment pot să felicit echipa din Craiova și pe colegul meu, Andelko Mandic pentru modul serios în care au lucrat și sezonul bun pe care-l fac”, spune Slobodan Nikolic despre echipa Craiovei. Nikolic crede în șansele Energiei în meciul de la Craiova și spune și pe ce se bazează: „În ultimele două meciuri, Energia a jucat mai bine și sunt optimist înaintea meciului de la Craiova. De ce? Pentru că în acest sezon Craiova a jucat doar în 5-6 jucători. În acest moment eu am 8-9 jucători care pot juca și noi trebuie să impunem un bun tempo în meciul de sâmbătă. S-a văzut că putem avea un bun tempo în primul sfert cu CSM București și trebuie să facem același lucru și sâmbătă. Acum, privind clasamentul, Craiova este favorită. Dar, cum spuneam, în ultimele două jocuri am crescut în evoluții față de partidele anterioare și ne propunem să avem o apărare bună la Dzambic și Drăgușin. Cu o bună apărare sâmbătă seara, Energia are o bună șansă de a câștiga la Craiova. În acest sezon, se știe, Energia poate învinge orice echipă. Sunt optimist, cred că jucătorii Craiovei sunt puțin obosiți. Seals, Habus, Dzambic sunt jucători care au evoluat mai mereu câte 40 de minute. Nu au alte variante pentru pozițiile 1 și 2. Noi avem posibilitatea de a-l folosi și pe Gliga, și Roșu poate juca 5-7 minute”, a mai declarat antrenorul sârb al Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.