RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Buleică, împumutat la U Cluj

/ 18 februarie 2013

Alin Buleică, jucător proaspăt legitimat de Pandurii în această iarnă de la CS Severin, nu va apuca să debuteze în acest sezon la echipa gorjeană.

buleicaTânărul jucător de 21 de ani are o concurență puternică pentru postul de fundaș dreapta, acolo unde extrem de greu i-ar fi fost acum să ia locul pentru care se mai luptă Ungurușan și Pleașcă. Președintele executiv al Pandurilor, Eugen Pîrvulescu, spune că a găsit soluția cea mai bună pentru Buleică, dar și pentru club: „Alin Buleică va fi împrumutat până la sfârșitul sezonului la Universitatea Cluj, echipă de la care l-am luat pe Christou Paraskevas. Buleică va merge la Cluj pentru a ajuta echipa de acolo să-și îndeplinească obiectivul, acela de a se salva de la retrogradare. Este un jucător tânăr și, împreună cu el și staff-ul tehnic, am hotărât că are nevoie de jocuri în picioare. Mă bucur că am găsit această soluție”, a declarat oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.