RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liviu Andrieş: „Este o înfrângere dureroasă”

/ 7 februarie 2013

Eșecul Energiei de pe teren propriu în fața băcăuanilor, scor 24-34 (14-14), nu a fost atât de surprinzător, pe cât de dureros pentru gorjeni, mai ales prin prisma diferenței înregistrată pe tabelă la final.

antrenori handbal„Nu am înţeles ce s-a întâmplat în partea a doua. Am ratat, am greşit mult la finalizare şi nu am mai avut luciditatea din prima parte. Nu trebuia să greşim, ei au alergat bine pe contraatac şi ne-au taxat. Nu am am avut răbdare, am încercat să finalizăm rapid, nu am mai fost proaspeţi. Este o înfrângere dureroasă, speram mai mult, ne pusesem speranţe. Diferenţa e mare, zece goluri, diferenţă ruşinoasă. Pe final băieţii mei erau cu moralul la pământ şi nu s-au mai mobilizat. În ultimele zece minute nu am mai jucat nimic”, a declarat antrenorul Liviu Andrieș despre coordonatele partidei pierdute de echipa sa în fața Științei Dedeman Bacău.

Tehnicianul echipei gorjene spune că victoria de la Ploiești nu a reușit să fie valorificată cum trebuie de elevii săi, dar speră ca în etapele ce urmează să poată urca în clasament: „Eram cu picioarele pe pământ, ştiam ce putem, la Ploieşti am bătut o echipă sub noi. Nu ne-a dat aripi acea victorie, ne-a liniştit că nu mai avem probleme la retrogradare. Noi trebuie să urcăm cât mai sus. Urmează o nouă etapă, trebuie să ne concentrăm şi să corectăm greşelile”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.