RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrei Păiuş: „Va trebui să arăt de ce m-au vrut iniţial”

/ 5 februarie 2013

Meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și Știința Dedeman Bacău are o încărcătură aparte, cel puțin pentru una din ultimele achiziții ale gorjenilor.

paius resita    Andrei Păiuș revine la Energia tocmai de la echipa vicecampioană după doar o jumătate de sezon petrecută în Moldova și are de obținut un răspuns, un răspuns pe care vrea să și-l dea singur, prin evoluția sa de pe teren în meciul direct cu foștii săi colegi: „Ţinând cont că nu mi-am terminat treaba acolo va trebui să arăt de ce m-au vrut iniţial sau de ce m-au lăsat să plec. Rămâne de văzut. E o revanşă mai mult pentru mine, pentru sufletul meu. Nu am nimic cu nimeni de acolo, nu am ce să le arăt”, spune Păiuș.

Interul gorjenilor crede că echipa sa pornește cu destule șanse, mai ales că evoluează la Târgu Jiu, în fața propriilor fani: „Ţinând cont că jucăm acasă, avem un plus. Întâlnim o echipă disciplinată cu trasee bune de joc şi bine stabilite, ordonată. Echipa care greşeşte mai puţin va câştiga cele două puncte.

Clar, e o misiune posibilă, şi la meciul cu Turda au greşit. Cine se dăruieşte mai mult va câştiga. Cheia? Apărare avansată, dăruire, aşa a jucat şi Turda”, a mai declarat Andrei Păiuș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.