RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim a semnat cu VfB Stuttgart

/ 31 ianuarie 2013

Alexandru Maxim a trecut cu bine peste vizita medicală și a devenit jucătorul celor de la VfB Stuttgart.

Jucătorul Pandurilor este al doilea din lotul echipei gorjene care face pasul din Liga 1 în Bundesliga, în 2008 ivorianul Constant Djakpa fiind transferat la Bayer Leverkusen.

Deocamdată nu au fost făcute publice detaliile transferului, doar suma de transfer fiind anunțată de președintele Marin Condescu a fi de 1,5 milioane de euro, o cifră record pentru gruparea târgujiană.

Pentru Maxim, la Pandurii au mai sosit oferte oficiale doar de la Steaua și Standard Liege, însă interes pentru acesta a mai existat, conform spuselor impresarului său, Lucian Marinescu, și din Spania, de la Malaga, și de la o altă echipă din Bundesliga, Freiburg.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    felicitari maxim !
    insa jocul in benzi s-a cam terminat pt pandurii.Nu mai avem solutii pe extreme ……. grea situatie
    noi tragem de 2 saptamani de rocha iar in benzi sufla vantul

    • Liviu spune:

      macar jumate din ce s-a luat pe el sa luam un fundas si un varf decent,dar nu am sperante ,liber de contract in cel mai fericit caz sau nimic „avem un lot bun si echilibrat” :)))) gargara ieftina

      • ILoveEnergia spune:

        deja ai pretentii la jumatate din ce s-a luat sa se cheltuie pentru aducerea unor jucatori bunicei. pretentii nu gluma 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.