RSS post comments feeds rss email feeds twitter

De la anu’, Energia are obiectiv podiumul

/ 29 ianuarie 2013

Clubul Energia Rovinari nu se va mai zbate în mediocritate. Din sezonul viitor, atât echipa de handbal, cât și echipa de baschet, au obiectiv locurile 1-3.

ENERGIA H+BMembrii fondatori ai clubului Energia Rovinari, C.E.O., Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean și Artego, au hotărât să investească în performanță. Energia Pandurii Târgu Jiu (locul 9 în Liga Națională de handbal masculin) și Energia Rovinari (locul 9 în Liga Națională de baschet masculin) vor lupta pentru medalii din sezonul viitor.

„Începând din sezonul viitor vrem să asigurăm un nivel mult mai bun de finanțare și condiții mult mai bune decât cele care le au acum. Bugetul e mai mare mult decât acum, undeva peste 1 milion de euro. Anul viitor vor avea niște baremuri care dacă nu vor fi îndeplinite, vor fi schimbați. Pentru sezonul viitor, ambele echipe au obiectiv podiumul”, a declarat managerul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurențiu Ciurel în emisiunea „Întrebările zilei”, la TV Sud.

În an de criză, Ciurel vrea să reducă cheltuielile la club. Și reducerile încep cu angajații clubului care primeau bani și de la C.E.O.și de la club. Cine a încălcat legea, va da banii înapoi. „Aveam cu toții știință că sunt unii care activează în club, din partea de administrație, de la jurist până la maseur, care luau bani și de la Complex, și de la club. Nu sunt cifre spectaculoase. Nu vor da banii înapoi dacă se constată că au fost acordați legal. Într-un an de criză, când mai ai o sursă de venit, poți să socotești asta ca o pasiune și să rămână cu o singură sursă, deși petrec multe ore acolo și trebuie să ia ei și niște bani”, a spus Ciurel.

Clubul Energia Rovinari a acumulat datorii la stat de circa 1 milion de dolari, iar Ciurel cere ca cei vinovați să plătească. „E greu de crezut că de ani de zile nimeni nu a văzut datoriile uriașe pe care acest club le-a acumulat. Vechii administratori ar trebui întrebați cum s-a ajuns la halul asta de îndatorare, de circa 1 milion de dolari. O să fie un audit și aici, iar cei care au fost implicați în genul acesta de activitate nu o să mai fie”, a mai declarat Ciurel la TV Sud.

www.sportingorj.ro

Comentează!

10 Comentarii până acum

 • realgorj spune:

  Veste buna privind bugetul ! Dar si impunerea unui obiectiv mai indraznet! Sunt convins ca se poate, dar mai trebuiesc facute niste ajustari. Este clar ca la un buget mai mare ne vom putea pastra nucleul de jucatori de valoare si pot fi adusi si altii cel putin la fel de competitivi. Sper ca din sezonul viitor d-l Ciurel (toata stima ) sa-si faca timp 2 ore pe saptamana pentru a se consulta si cu staff-ul echipei, si cu jucatorii.Asta pentru a se evita situatia ciudata de acum cu datoriile, si totodata a se vedea profesionalismul managementului. Mie tot nu-mi iese din minte imaginea cu Steffel bandajand-ul pe Darby la un meci la Tg-Jiu, nu in Costa Rica…

 • relu14 spune:

  In sfarsit,o veste buna in ceea ce priveste baschetul!Acest sport,foarte iubit la Targu Jiu,merita acest lucru.
  Cu un asemenea obiectiv,in mod sigur,o sa fie nevoie si de marirea capacitatii salii sporturilor.
  Multumim domnule Ciurel,toata stima!
  Hai Energia!

 • Bravo spune:

  O veste foarte buna! Nu pot decat sa apreciez dorinta domnului Ciurel de a crea conditii bune pentru performanta la club! Insa trebuie sa se asigure ca cei care vor administra clubul sunt oameni capabili si dornici de performanta! Nu ar strica sa deschida un magazin cu produse personalizate : tricori, fulare, etc !!

 • Vlad spune:

  Sunt de acord cu ambele pareri de mai sus , cu marirea capacitatii salii si cu magazinul. Dar mai ales prima e neaparat.

 • fan baschet spune:

  In sfarsit,vesti bune!!!Acum mai ramane sa se aiba in vedere unele precontracte la sfarsitul sezonului.HAI ENERGIA!!E bine ca avem certitudinea sezonului viitor…

 • "rechinul" spune:

  Felicitari domnule Ciurel!Sper sa nu se mai mearga pe principiul:pleaca ai vostri,vin ai nostri.Profesionalism total indiferent de post,nume,relatii de prietenie sau rudenie.Dupa cum va cunosc sunteti un om deosebit,serios si profesionist.SPOR LA TREABA!FELICITARI !!!

  • MarmotikaSs spune:

   O stire asteptata de foarte mult timp , sa vedem ce o sa fie acum . @”rechinul” pentru ca n am apucat sa ti raspund la o postare anterioara , as vrea acum , sa te intreb defapt cine esti si sa-mi zici in fata daca ai ceva de spus,nu ascunzandu-te dupa un nick-name…Pacat ca eu , „talentul de mare arbitru international” dupa cum ziceai chiar tu , am foarte multe usi deschise in lumea baschetului , stau alaturi de oameni de nota 20 , chiar si arbitrii internationali :)).Asa ca nu inteleg cu ce te-am deranjat pe tine , eu luandu-ma de un „individ” care a postat cu numele lui Vio Mocanu , dar se pare ca tie ti-i se pare normal , poate chiar tu ai fost acela. Ne vedem la Medias !!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.