RSS post comments feeds rss email feeds twitter

CSȘ Tîrgu Jiu a pierdut primul meci în acest sezon

/ 28 ianuarie 2013

După o serie impresionantă de victorii, s-a produs și inevitabilul, echipa gorjeană a pierdut la Timișoara, în compania echipei locale, cu scorul de 86-80.

Panou baschet_thLa fel ca echipa mare, tinerii baschetbaliști gorjeni s-au încurcat în fața echipei de pe Bega, după un meci foarte strâns, ambele echipe succedându-se la conducere. Echipa noastră a contat în joc până pe final, chiar cu trei minute înainte de final, tabela arăta același scor de ambele părți, însă, din păcate, în ultimul minut, gorjenii au făcut trei greșeli majore. Echipa gazdă a profitat și, concretizând toate cele trei ocazii, CSȘ Bega Timișoara și-a asigurat victoria.

Din tabăra gorjenilor, remarcatul a fost Alexandru Berca, cu 20 de puncte, iar din tabăra bănățenilor, cel mai bun jucător a fost Vlad Secuianu, pivotul Timișoarei reușind un double-double cu 12 puncte și 11 recuperări.

Astfel, după prima înfrângere în acest sezon, CSȘ Târgu Jiu, se află pe locul doi, într-o grupă în care se mai află CSȘ Bega, LPS Pitești și Pajura București.

Gabi Pănoiu

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • John spune:

    Gata…Primul meci mai greu si fara Adi Vlad si gata prima infrangere , poate se mai trezesc si ei si mai lasa figurile.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.