RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Levente Szijarto: „Nu m-am așteptat la un meci așa de greu”

/ 27 ianuarie 2013

Sport în Gorj a stat de vorbă, imediat după încheierea partidei, cu Levente Szijarto. Jucătorul celor de la CSU Ploiești spune că nu s-a așteptat la un meci atât de greu împotriva Energiei, crezând că lipsa de concentrare pe finalul partidei a cântărit greu în economia meciului.

wisseh cu szijarto„Nu m-am așteptat la un meci așa de greu împotriva Energiei, cred că ei s-au concentrat mai bine în momentele cheie ale partidei, reușind câteva coșuri la rând, fără răspuns însă din partea noastră. Diferența au făcut-o jucători mici ai Energiei, datorită vitezei, dar nu numai. Flavius Lăpuște a pus și el umărul serios la acest succes. În ciuda vârstei, are evoluții foarte bune. Noi suntem principalii vinovați pentru această înfrângere, nu am ascultat sfaturile venite de pe bancă, ne-am relaxat înainte de final, iar Energia a profitat. Cred că așa s-a scris povestea acestui meci”, au fost concluziile trase de jucătorul prahovenilor după meciul pierdut de echipa sa la Târgu Jiu.

 Gabi Pănoiu

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • "rechinul" spune:

    Szijarto,pe cine evidentiaza pentru devotamentul sau ???Vad ca este”de acord” cu cei mai tari cunoscatori si sustinatori ai fenomenului gorjean.Mai vorbeste de EVOLUTIILE sale,nu de minutele „de aur” oferite de…Felicitari baieti!

    • doarbaschet spune:

      Esti subtil,dar esti pe o pista gresita si foarte nociva. Sugerezi la fiecare postare ca ar fi o competitie intre Mocanu si Lapuste. Esti plin de venin,ar trebui sa-ti spui „vipera”. Este extraordinar ca Lapuste joaca bine,Mocanu nu joaca bine in acest moment,dar si-a facut treaba cat a fost in teren.S-a aparat binisor,a recuperat,a dat doua pase decisive si nu una,daca tin bine minte.Nu a reusit sa marcheze,dar la asta contribuiti si voi, binevoitorii din jurul echipei.Va admir totusi,fie victorie,fie infrangere,sunteti perseverenti. Daca e sa fie jigodism,macar sa fie pana la capat.Pari un om cu doua fete (sau macar mai multe nickname-uri),nu m-as mira sa te cunosc.Este clar ca stii cine sunt (nu ca ma si cunosti),eu nu stiu cine esti,dar sincer sa fiu,nici nu-mi doresc sa aflu. Referitor la Marmotel,da i-am luat apararea,pentru ca l-ai jignit.Il cunosc si nu cred ca este asa cum l-ai descris tu. Este adevarat ca si el l-a jignit pe cel care a scris commentul respectiv,dar trebuie sa recunosti ca a scrie cu nickname-ul „mocanu” este o mizerie mai mare chiar decat ineptiile debitate.Nu ma consider VIP si nici nu apar pe cineva in detrimentul altcuiva din vreun interes.N-am nici un interes legat de echipa,in afara de satisfactia enorma atunci cand castiga,si o mare,MARE amaraciune,cand pierde.O sustin atat cat pot,doar din tribune daca, momentan,financiar nu se poate (atunci cand am facut-o nu ne-am laudat cu asta,nici macar un banner in sala nu am avut). Ii raspund acum si lui „marius”,care m-a ironizat foarte fin la un articol anterior. De fapt ii pun doua intrebari: 1. A facut cineva recensamantul suporterilor care il injura pe Mocanu,si a constatat ca sunt numai trei familii care nu il injura? 2. Sa fii impartial inseamna sa injuri si sa improsti cu noroi? Eu am sugerat ca trebuie sa fim alaturi de echipa,toti, nu trei, patru sau sapte. In plus,nu am injurat si nu voi injura vreodata un jucator,indiferent cum ar juca. Numai cine nu a realizat nimic la viata lui,nu stie cat este de greu sa reusesti,iar cei care „arunca cu pietre” ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a improsca cu noroi viata si realizarile unui om,chiar daca nu mai este in forma. Uitati-va la Gliga.Pana mai ieri,toti „cunoscatorii” il injurau.Ziceau ca ia banii degeaba.Acum am inceput sa-i strigam numele din tribune (cel putin eu). Nu castiga meciurile,dar joaca,lupta,nu-ti mai e frica cand intra in teren,ne putem baza pe el.Asta tine de moral.Daca voi il tot injurati pe Mocanu,ce pretentii aveti sa ajute echipa?Din cauza voastra, a celor care va invartiti in jurul echipei la fiecare antrenament, a ajuns atmosfera atat de grea la echipa. Noroc ca am castigat acum. Eu ma bucur. VOI?

      • "rechinul" spune:

        Multumesc pentru postare.Prompt si „impartial” a se obicei.Concediu placut in continuare (doar asa se poate expliaca polologhi de mai sus).Sper ca in timpul muuuuuuuult liber,sa nu-ti treaca prin cap ca sunt vesnicul”dusman nea Nicu”sau vreo admiratoare de-a sa.Tot ce cer(in limita posibilului)este sa recunoastem valoarea…acolo unde este.SPOR LA COMENTARIU!!!!!

      • realgorj spune:

        @doarbaschet : adevarat tot ce spui !

      • CROCOCDILUL spune:

        despe ce vorbim aici??????:))))ma faci sa rad:))))cum v ati candit sa faceti comparatia asta?:)))))sa l comparati pe LAPUSTE cu MOCANU????????diferenta e mult prea mare din toate punctele de vedere……de la valoare pana la caracter…….cu ce a ajutat mocanu ENERGIA ROVINARI in acest sezon???nu vreau sa mai vb de precedentul sezon:)))))))nu mai incercati sa o scaldati ca mai rau ii faceti……si sa mai mentionam aici ca mocanu are salariul mai mare decat al lui lapuste????????oameni buni ,va rog sa fiti realisti………un mare BRAVO lui gliga…….cu aceste evolutii a dat o mare palma multor oamenu care l au criticat in ultimii ani…….si sa fiu sincer gliga a ajutat sezonul asta muuuuuult mai muly echipa decat MARELE JUCATOR EXPERIMENTAT MOCANU…….felicitari energia pt spectacolul care ni l ati aratat sambata seara!!!7

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.