RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Victorie pentru Energia și în al doilea meci cu Extrem

/ 22 ianuarie 2013

Fără a excela, Energia s-a impus și în a doua partidă amicală cu băimărenii de la Extrem, elevii lui Andrieș câștigând cu 33-28 (15-15).

Tehnicianul gorjenilor nu este îngrijorat și spune că este firesc să nu existe încă bune relații de joc datorită programului de pregătire derulat până acum și a noutăților din lot: „S-a văzut lipsa omogenităţii şi a jocului cu balonul. Am pus accent pe pregătire fizică, mai e timp de lucru, 2 săptămâni şi chiar mai avem mult de muncă. Se vede că avem o întărire a echipei şi e un lucru bun. Avem mai multe soluţii, acum rămâne să dea maxim după care avem înlocuitori pentru că nu mai avem o bancă scurtă. Sper să fim scutiţi de probleme medicale şi să am acest lot şi în campionat”, a declarat Liviu Andrieș.

Dacă în trecut problema Energiei era la nivelul interilor, acum Andrieș se consideră bine acoperit la nivelul liniei de 9 metri: „Roşca a făcut doar câteva antrenamente. Nu a lucrat cu mingea, dar cred că e un câştig pentru noi. Şi Păiuş, dar şi Roşca ne ajută şi pe atac şi pe apărare. Sunt utili. Acum Roşca e doar pentru faza de atac, dar îşi va intra în ritm şi voi miza pe el şi pe apărare. Am soluţii multiple, trebuie să punem totul la punct, trebuie perfecţionate toate relaţiile de joc”, a spus tehnicianul Energiei despre achizițiile gorjenilor din această iarnă.

Chiar dacă acum echipa este descoperită la nivelul extremei dreapta, acolo unde  se va merge pe improvizații gen Mazilu sau Mledenciu, Liviu Andrieș anunță că nu se vor mai face alte achiziții în această iarnă. Antrenorul Energiei spune că se simte în jocul celor doi folosiți ca extreme dreapta faptul că provin din interi, dar va merge pe mâna lor până la revenirea lui Apolzan, prognozată pentru luna martie: „E o pierdere la nivelul extremei drepte. Cei doi care îi folosesc nu ştiu jocul extremei de a anticipa şi fugi pe contraatac. Ei joacă tot ca interii, dar vor înţelege şi vor acumula. Mai avem 3 zile de lucru până la jocurile de la Timişoara. Şi acolo mergem să ne pregătim”, a mai declarat Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.