RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș și-a luat rămas bun de la jucătorii Pandurilor

/ 16 ianuarie 2013

Petre Grigoraș a petrecut mai bine de o oră în vestiar cu foștii săi elevi la reunirea Pandurilor după vacanța de iarnă, dar mai ales, după decizia luată ieri, aceea de despărțire de gruparea gorjeană.

grig tristGrigoraș a precizat că este posibil să nu fie ultima întâlnire cu jucătorii, chiar dacă respinge ideea de a reveni asupra deciziei luate: „Nu știu dacă a fost ultima întâlnire. Trebuia să am o întâlnire la ora 12:00 cu domnul Condescu, dar sunt niște probleme la sindicate și nu am putut să vorbesc, să oficializăm ceea ce s-a hotărât ieri. Am venit să vorbesc cu băieții, poate am să vin și mâine, pentru că nu au fost Viera și Mamele și vreau să-mi iau la revedere și de la ei”, a declarat fostul antrenor al pandurilor. „Sunt momente delicate, sunt relații care s-au închegat în acești ani, de prietenie și respect reciproc și e normal ca ei să fie puțin debusolați. Nu se așteptau la această întorsătură. Asta este viața, se întâmplă astfel de lucruri, nu o să fie echipă fără antrenor. Se întâmplă și la echipe mai mari…”, a completat Grigoraș.

Fostul antrenor al Pandurilor spune că primește aprecierile jucătorilor, dar nu le răspunde rugăminților de a se întoarce la echipă: „Mă bucură aprecierile lor. Sunt convins că sunt profesioniști adevărați și trebuie să demonstreze, indiferent cu cine lucrează, că sunt jucători de valoare, că au progresat și au ajuns unde au ajuns. Sunt convins că pot să meargă mai departe indiferent că sunt eu sau alt antrenor. Ei trebuie să-și respecte meseria și statutul de fotbalist profesionist, chiar dacă vor fi și anumite regrete. Au fost suficient de mulți jucători care m-au rugat să rămân, dar nu discut această problemă. Nu vreau să fiu rugat de absolut nimeni. Nu suntem la biserică, să ne rugăm. Nu mi-am dorit să fiu rugat de cineva să rămân sau să plec. Am ajuns la o înțelegere de comun acord, pe cale amiabilă. Nu a fost vorba nici de demitere, nici de demisie. A fost o discuție particulară, între mine și domnul Condescu, pe care, din punctul meu de vedere, nu o veți știi niciodată. Vor aștepta noul antrenor și își vor continua cursul vieții”, a mai declarat Petre Grigoraș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • mada spune:

    Nu mi-a parut rau de niciun antrenor care a plecat ca de Grigoras. A creat un grup unit la Pandurii asa cum nu a fost niciodata. Mare pacat ca a trebuit sa plece. Ii doresc multa sanatate si mult succes in continuare. Condescu ne-a sabotat, o sa se duca de rapa Pandurii!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.