RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jucătorii şi conducerea Pandurilor au luat masa împreună

/ 22 februarie 2010

Luni seara, după antrenamentul de după-amiază, jucătorii, staff-ul tehnic precum şi conducerea administrativă au luat împreună masa în încercarea de a strânge rândurile după eşecul umilitor din prima etapă a returului.

Jucătorii au ieşit primii fără a declara nimic despre cele discutate la cantina SNLO, acolo unde a avut loc întâlnirea: „Am luat doar masa împreună, nu a fost nicio şedinţă. Şedinţă am avut în vestiar imediat după joc”, au declarat la unison cei ieşiţi din cantină, deopotrivă jucători sau conducători, deşi este evident faptul că întâlnirea a avut ca scop şi lămurirea unor aspecte legate de jocul cu Astra şi de viitorul echipei gorjene.

De la întâlnire nu a lipsit nici preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, dar nici antrenorul Liviu Ciobotariu, acesta din urmă producând şi o modificare în grila de programe a unui post TV local, acolo unde nu a mai putut ajunge pentru a onora cu prezenţa o emisiune de sport.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.