RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia mai vrea doi jucători

/ 9 ianuarie 2013

Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii Târgu Jiu, l-a readus pe Andrei Păiuș în această iarnă, dar nu se oprește aici. Oficialii gorjeni anunță că sunt în discuții cu încă doi jucători.

detaliu handbalDacă anul trecut, la finalul turului, sperau să facă măcar un transfer în această iarnă, cei de la Energia sunt aproape să perfecteze alte două transferuri, pe lângă deja cunoscuta revenire a lui Andrei Păiuș la echipă. Gorjenii vor să profite de problemele financiare ale echipei CSM București și să convingă doi jucători să vină la Târgu Jiu.

„În această perioadă au apărut şi probleme financiare pe la alte echipe, CSM Bucureşti, dar şi alte echipe. Aşa că orice transfer de la aceste echipe întăreşte pe cineva. La noi a venit Păiuş, dar mai vrem 1-2 jucători. suntem în discuţii, vedem dacă se vor materializa aceste discuţii. Nu suntem interesaţi de Vukas, nu s-a pus problema să-l aducem. Vrem o extremă, vedem ce reuşim să facem. Orice jucător valoros e binevenit la noi. Sper să nu se mai întâmple ca în ultima etapă când am fost subţiri la nivel de lot”, a declarat Liviu Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.