RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia vrea jucători muncitori, nu cu nume

/ 17 mai 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu va avea parte de cîteva modificări în componență în această vară, nu foarte multe, însă Andrieș spune că are nevoie de măcar 2-3 jucători cu care să completeze lotul.

O singură despărțire este certă, însă antrenorul Energiei spune că veniri vor fi mai multe pentru că și numeric echipa sa a stat rău în sezonul trecut: „De plecat pleacă Păiuş. Suntem în discuţii cu anumiţi jucători. A trecut perioada în care aduceam jucători cu firmă. Mi-aş dori jucători care au valoare extraordinară, dar ţinând cont de problemele financiare nu cred că ne vom lipi la vreunul din aceşti jucători. Ce jucători vreau eu sunt din cei care se pot integra bine, dar totul ţine să-i putem lua. Sunt jucători de valoare bună, nu foarte bună, dar foarte muncitori şi cred că asta compensează lipsa de valoare extraordinară. Sunt jucători tineri, dar şi cu experienţă, de la echipe din subsolul clasamentului, dar care puşi în angrenajul nostru aduc un plus echipei noastre”, a dezvăluit antrenorul Liviu Andrieș.

Tehnicianul gorjenilor spune că va porni reconstrucția echipei în jurul unor jucători importanți ai Energiei care vor continua la Târgu Jiu: „La nivelul pivoţilor se pare că s-a ajuns la o înţelegere cu Giotoiu şi Ilieş. Va continua şi Mazilu, Dragomir şi el. Se merge pe nucleul de anul acesta plus 2-3 jucători care să compensăm lipsa liniei de 9 metri. E vorba de un centru şi interi. Aş vrea 4-5 jucători, dar să vedem câţi se vor materializa. Suntem în discuţii cu doi jucători, preşedintele a mai discuta cu un jucător de la linia de 9 metri. Doi sunt de la Satu Mare”, a mai declarat Andrieș. Acesta spune că se studiază și piste externe: „Momentan am văzut ceva CD-uri. Am remarcat un jucător interesant, un sârb, discutăm cu impresarul. Are o carte de vizită bună, a jucat pe la Sporting Lisabona până anul trecut. Are nişte calităţi extraordinare, dar am mai luat plase cu asemenea jucători şi de aceea aş vrea să-l văd”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.