RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a antrenat cu CSU Craiova

/ 1 februarie 2012

Handbaliștii lui Liviu Andrieș s-au antrenat astăzi disputând un joc amical în fața celor de la CSU Craiova, echipă pe care au învins-o cu 47-26 (25-10).

Antrenorul Energiei spune că a ales să joace acest meci pentru a-și obișnui jucătorii cu ritmul jocurilor disputate la trei zile: „Trebuie să ne învăţăm cu un meci la trei zile pentru că urmează în perioada următoare să jucăm din trei în trei zile. A fost ca mod de pregătire”, a declarat Liviu Andrieș.  Acesta speră ca până la ora meciului cu Bacăul să se poată baza în proporție cât mai mare și de serviciile lui Păiuș și Ilieș, jucători cu probleme medicale în ultima vreme: „Am început să-l folosesc pe Păiuş pe atac, se vede că are teamă la aruncare, dar e bine că a reintrat şi face apărarea. Încet va intra şi pe atac. Nu ştiu dacă va juca titular, dar va evolua mai mult decât cu Suceava. Ilieş are o problemă, sper să-l recuperăm. Nu va fi apt 100%, mai are dureri, sper să-l recuperăm medical dar din punct de vedere fizic nu va fi 100%”, a mai declarat antrenorul echipei gorjene.

Meciul dintre Energia Pandurii Târgu Jiu și Știința Municipal Dedeman Bacău este programat a se disputa vineri, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 18:00.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.