RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii au un nou obiectiv stabilit de Consiliul de Administrație

/ 29 decembrie 2012

Condescu anunță un nou obiectiv pentru Pandurii. Președintele Pandurilor spune că acum o clasare pe una dintre pozițiile 2-4 reprezintă ținta ce trebuie atinsă la finele sezonului, iar pentru asta a declarat că este gata să mai aducă încă trei jucători pe lângă cei patru pentru care deja s-a bătut palma.

condescu 1412Marin Condescu a declarat că decizia schimbării obiectivului a fost luată de noul Consiliu de Administrație al clubului, iar în acest sens a precizat că nu vor fi probleme financiare pentru a-i asigura antrenorului un lot competitiv: „Vom avea disponibilități pentru a completa banca astfel încât să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Marin Condescu.

Președintele Pandurilor a menționat că în luna februarie, reprezentanți ai UEFA vor inspecta baza de la Târgu Jiu pentru a constata dacă se pot juca pe Stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu” meciuri din competițiile europene: „Analiza și raportul care s-a făcut la Federația Română de Fotbal la finele turului de campionat ne-a găsit pe o poziție de cupe europene. Reprezentantul UEFA va veni să inspecteze baza noastră sportivă. Sperăm să remediem toate neajunsurile care vor fi constatate și să jucăm cel puțin tururile preliminare la Târgu Jiu. Eu sper să găsim forța financiară necesară să fim pregătiți pentru orice joc din Cupa UEFA să-l disputăm la Târgu Jiu”, a mai declarat Marin Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.