RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari face schimbări în lot

/ 27 decembrie 2012

Echipa din Liga Națională de Baschet masculin, Energia Rovinari, a renunțat la serviciile a trei jucători la finalul acestui an, Robert Giles, Darko Vujacic și Stefan Atanackovic. În schimb, gorjenii vor transfera doi americani și un sârb.

Panou baschet_thEnergia a făcut un tur modest, sub așteptările tuturor, încheind anul cu 8 victorii și 7 înfrângeri, pe locul 9. Conducerea a decis să facă schimbări în lot, renunțând la serviciile americanului Giles și a baschetbaliștilor sârbi, Darko Vujacic și Stefan Atanackovic. Nici Alexandru Deconescu nu va mai face parte din lot în retur. Giles a plecat deja în SUA, iar Vujacic și Atanackovic sunt așteptați să discute cu oficialii de la Târgu Jiu reziliera înțelegerilor.

Energia va transfera, în schimb, trei jucători. Gorjenii au obținut deja semnătura lui Jay Wisseh, cel mai bun marcator din Ligă în campionatul trecut, cu o medie de peste 24 de puncte.

Wisseh poate evolua pe pozițiile 1 și 2 și este așteptat la Târgu Jiu pe 29 decembrie.

Gruparea gorjeană se află în negocieri avansate cu pivotul american Joseph Kennerly și extrema din Serbia, Milan Janjusevic.

Kennerly (2,04 m) a mai jucat în Europa în campionatele din Ungaria și Bulgaria, în Iraq, iar acum se află în Mexic, la Gigantes.

Janjusevic (1,96 m) vine de la formația din Macedonia, Aba Strumica și a mai jucat doar în spațiul iugoslav, în Serbia și Bosnia.

Energia se reunește pe 3 ianuarie, dar vedeta Louis Darby are permisiunea de a reveni pe 5 ianuarie. Obiectivul acestui sezon rămâne accederea în play-off. Energia Rovinari ocupă locul 9 la jumătatea campionatului, în afara locurilor de play-off.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Cred ca echipa e pe drumul cel bun…nu se poate sa ai asteptari prea mari de la o echipa care e de 4 ani in prima liga, nu poti spera sa castigi campionatul asa peste noapte. Au facut un lucru bun cu aducerea lui Wisseh, si daca la anul nucleul de jucatori va fi format din Darby, Steffel si Wisseh daca confirma + alti 2-3 jucatori care sunt de o valoare certa si suntem siguri ca ne pot ajuta, atunci cred ca putem spera la mai mult ! Sincer sa fiu singura greseala facuta e ca l-au lasat pe Porter sa plece atat de usor…cu o echipa formata din Jay Wisseh, Porter, Louis, Lapuste/Kennerly si Steffel chiar am fi putut spera la multe anul acesta ! Acum este greu, mai e doar returul, trebuie sa integrezi rapid jucatoeii nou-veniti si asteptarile sunt mari…sa speram insa pana la ultima sirena ca baietii vor juca bine !

  • realgorj spune:

    Sa-i vedem la treaba pe noii veniti ! Sarbatori fericite tuturor !

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.