RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia, de toată lauda

/ 20 decembrie 2012

În criză de efectiv, Energia Pandurii Târgu Jiu s-a luptat extroardinar cu HC Odorhei, locul 2 în Liga Națională de handbal masculin, dar s-a văzut învinsă în final, scor 30-32.

apolzan odorheiEnergia a aliniat pe foaia de joc doar 11 jucători, dintre care trei portari, astfel că antrenorul Liviu Andrieș a recurs la multe improvizații în primul unsprezece. Chiar și așa, cu Ilieș sau Mledenciu coordonatori și V. Popescu titular pe inter stânga, oltenii au început foarte bine și s-au distanțat la 5 goluri, 10-5, min. 17. Ghinionul a lovit însă, din nou. Darius Apolzan a fost contract puternic pe brațul drept și s-a accidentat, fiind transportat la spital, verdictul preliminar fiind fractură. Rămas cu doar 6 jucători apți, Andrieș a forțat revenirea lui Enache, incomplet refăcut, și a rezistat în avantaj până la pauză, 16-14. Echipa gazdă a păstrat un avans minin și la reluare, 18-17, min. 37 până când au intervenit arbitrii Manea și Iliescu. Cei doi au dictat două eliminări în tabăra gorjenilor, una, la Enache, complet aiurea, asta pentru că jucătorul gorjean a cerut, îndreptățit, un corner pe care fluierașii au refuzat să-l vadă. Odorhei a profitat de superioritatea de doi oameni și a trecut în avantaj, 21-19. Cu jucătorii la limita resurselor fizice și arbitrii cu decizii suspecte într-un final încins, Energia nu a mai avut puterea să revină.

Conducătorii echipei din Târgu Jiu au anunțat după joc că le vor face raport fluierașilor Manea și Iliescu.

Vali Popescu a fost declarat omul meciului la final. Jucătorul gorjean a evoluat ca în tinerețe pe inter stânga, fiind cel mai bun marcator al Energiei, cu opt goluri. De acum, Vali Popescu poate fi și un concurent serios pentru Ciprian Șandru, care a privit jocul din tribună, fiind suspendat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • antiodorhei spune:

    o mizerie de arbitrii, o mizerie de echipa odorhei care a jucat numai cu gandul la a-i rupe pe ai nostrii si o mizerie de galerie adversa, care a avut un comportament de jeguri penali,etc.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.