RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș mai speră că Energia își va primi punctul înapoi

/ 4 martie 2012

Energia Pandurii Târgu Jiu a fost depunctată de Federația Română de Handbal pentru că nu a plătit amenda după eliminarea lui Vali Popescu din meciul cu Știința Dedeman Bacău, dar antrenorul Liviu Andrieș speră ca punctul să fie primit înapoi după ce conducerea clubului a trimis o hârtie la federație prin care cere acest lucru.

„E uşor să găsim un vinovat. Cei care sunt pe lângă echipă sunt vinovaţi pentru depunctare. Am făcut o hârtie la Federaţie. Normal, trebuia să fim înştiinţaţi că jucătorul nu are drept de joc”, a declarat Andrieș încercând să explice situația. Antrenorul echipei gorjene crede că în cazul în care Energia va rămâne fără acest punct, atingerea locurilor ce asigură prezența în cupele europene va fi doar un miraj: „Ne va fi foarte greu să urcăm în zona locurilor europene dacă rămâne şi punctul de penalizare. Mai sunt opt etape şi vom vedea la final ce va ieşi”.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.