RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Caută atacanți, dar sunt mai aproape de un închizător

/ 19 decembrie 2012

Principalul post pe care Pandurii caută să-l întărească și în această pauză competițională este cel de vârf, acolo unde gorjenii au suferit mereu.

Eugen Pîrvulescu spune că postul de atacant este o prioritate pentru Pandurii în acest moment, dar nu numai echipa gorjeană caută astfel de jucători: „Cred că toate echipele au nevoie de atacanţi, orice echipă are nevoie de vârf, e un post cheie şi de aceea sunt importanţi şi scumpi. Personal aş vrea să-i luăm şi pe Pena şi pe Rocha. Pe Marius Pena îl dorim, e un atacant care se pliază pe stilul echipei noastre”.

În ceea ce-l privește pe Pena, deși a apărut recent și o ofertă din partea celor de la Dinamo, Pîrvulescu spune că principalul adversar al realizării transferului la Pandurii rămâne gruparea gălățeană: „Cred că şi Oţelul va ţine cu dinţii de Pena pentru că au nevoie de atacanţi. Dacă ar fi să plece, cred că ar alege Pandurii nu Dinamo, pentru că la Dinamo sunt frământări şi restanţe financiare”, a mai spus oficialul Pandurilor.

Dacă postul de atacant este cel aflat în centrul atenției, cel de mijlocaș la închidere este cel care, conform spuselor lui Eugen Pîrvulescu, foarte aproape de a fi acoperit: „Suntem în discuţii avansate pentru un mijlocaş la închidere. Aici stăm cel mai bine la nivel de discuţii”, a recunoscut oficialul Pandurilor, care spune că în următoarele zile ar putea să poată face public și numele jucătorului dorit.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.