RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vine Kaylone Riley

/ 10 decembrie 2012

După terminarea turului de campionat, la Energia va avea loc un schimb de jucători. Slobodan Nikolic spune că trei jucători noi vor fi aduși la echipă, alții urmând a-și lua adio de la trupa târgujiană.

„Riley vine pe 28 decembrie. Va mai veni și un shooter foarte bun. Vor veni în total trei jucători. Va fi o problemă pentru mine să reușesc să fac echipa să își regăsească ritmul de joc”, a declarat antrenorul Slobodan Nikolic după meciul pierdut pe teren propriu de Energia în fața celor de la U Mobitelco Cluj.

Pivotul Kaylone Riley, care a evoluat sezonul trecut la CSU Atlassib Sibiu, se află de mai multă vreme în discuții cu clubul gorjean, părțile părând a fi căzut, în cele din urmă, la un acord.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • doarbaschet spune:

    Daca vor veni trei jucatori noi,inseamna (teoretic) ca vor pleca trei (straini). Avand in vedere ca mai sunt trei etape din tur, cred ca este gresit sa anunti asa ceva ( nu mai zic ca se vorbeste de plecarea unor jucatori inca de la etapele 4-5). Jucatorii care se simt vizati de inlocuire, care si asa nu aveau un moral prea bun,vor fi si mai putin productivi in ultimele trei meciuri,dintre care unul,cel cu Pitestiul, trebuie neaparat castigat pentru a mai avea sperante la play off. In alta ordine de idei,vorbind despre ultimele trei meciuri, o victorie si doua infrangeri, din care victoria era cel mai putin previzibila, putem spune ca responsabilitatea este mai ales a antrenorului. Degeaba incearca acesta sa dea vina pe jucatori,vina este a lui. Aceiasi jucatori au invins Timisoara,Mures,CSM Bucuresti,cu ceva noroc,recunosc,dar au facut-o. Puteau sa o faca si cu Craiova sau Cluj,dar atunci cand jucatorii nu gasesc solutii antrenorul trebuie sa o faca in locul lor. Acest lucru este valabil la toate echipele,dar la noi cu atat mai mult,cand lucrurile sunt clare:avem doi jucatori exponentiali, doi jucatori extraordinari,care pot face diferenta in orice meci din campionatul nostru. Antrenorul trebuie sa gaseasca solutiile pentru ca ceilalti trei (oricare ar fi ei,din cei 10 disponibili) sa ii ajute pe cei doi sa castige meciul. Nu zic ca este usor,dar nici nu poti sa dai mereu vina pe acestia ca nu reusesc sa castige. Da,puteam avea 9-3,dar avem 7-5. Ce facem? Mergem mai departe. Ce schimbam? Trei jucatori? Sa zicem ca da. Sa zicem ca este suficient pentru moment. Parerea mea este ca daca il aveam pe Porter,lucrurile erau mult mai usoare. Dar inca o data spun : Doamne ajuta ca il avem (inca) pe LOUIS. Haideti sa fim in continuare alaturi de ei. Pana la urma ceea ce conteaza mai mult, spectacolul si suspansul, sunt mereu prezente la Tg-Jiu. Ce farmec ar mai meciurile daca am castiga mereu la 10-15 puncte diferenta. Ne-am plictisi, nu? Hai Energia!

  • Doar sport spune:

    Anul trecut parca a fost acelasi antrenor (eventual sosia lui !!).Pivotul adus in vara unde este,cine a contribuit la plecarea lui? Sa nu se mai arunce vina in X sau in Y, cand castiga toti contribuie,cand sunt invinsi idem (aici nu este cazul lui Darby care tine intreaga echipa). Avem o banca luuuuuuuuuuunga de rezerve (unul este speranta,altul promitea la alte echipe,celalalt are vise de antrenorat,etc.).
    Sa fim alaturi de toata echipa fara preferinte subiective.
    HAI ENERGIA !!!!!!!!!!!!!

  • Fan Evans spune:

    Jucatori am tot schimbat in ultimii trei ani si tot pe la 8-11 ne-am invartit. De ce crezi ca a plecat Porter, Guti si alti cativa? Pentru bani? Nu cred. Cred ca orice sportiv isi doreste performanta. Nu cred ca ne-am plictisi sa batem tot la 10-15 puncte, daca la sfarsitul sezonului am fi undeva sus, poate chiar cel mai sus (avem voie sa ne gandim si la asta?). Daca ne comportam (acolo „sus”) ca niste salariati la stat (timpul trece, leafa merge) si ne multumim cu 8-11, cum se intampla acum. La noi se pune presiune doar pe jucatori, declaratiile le face doar antrenorul, iar restul stau si inghit galustile. O fi bine? Se pare ca da! Mai schimbam trei jucatori acum, inca trei la vara si tot asa… Sper sa se intoarca Louis din vacanta. Sau o fi unul dintre cei la care se renunta? Pana la urma pastram pe cine trebuie nu pe cine NE trebuie. Perfect de acord cu tot comentariul tau, din pacate comentariile nu au efecte directe, iar mai mult nu avem ce face.

  • dan spune:

    Se pare ca vine…. mai pe seara , sa nu-l vada cei de la Sibiu!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.