RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii, 250 de meciuri în Liga 1

/ 20 noiembrie 2012

Pandurii Târgu Jiu a ajuns la 250 de meciuri în Liga 1 odată cu partida contra celor de la Concordia Chiajna.

Promovând în anul 2005, Pandurii a evoluat neîntrerupt până acum în prima ligă, iar între cele 250 de meciuri din această statistică este cuprins și meciul cu Oțelul Galați, meci câștigat la masa verde de gălățeni în urma unei decizii a LPF în februarie 2011. În acest timp, echipa gorjeană a câștigat 79 de meciuri, a terminat la egalitate în 66 de întâlniri și a pierdut 105.

Odată cu disputarea meciului cu Concordia Chiajna, la Pandurii a mai fost bătut un alt record, Grigoraș ajungând la 74 de meciuri pe banca gorjenilor, cifră cu care l-a depășit pe cel mai longeviv antrenor a Pandurilor de până acum, Eugen Neagoe. „Nu l-am bătut pe Neagoe, că el e la naţională. Nu ţin cont de astfel de cifre. Nu ştiam că am devenit cel mai longeviv. Înseamnă că deja zilele îmi sunt numărate la Pandurii, dar se apropie vacanţa şi nu e problemă”, a glumit Grigoraș pe seama noului record bătut la Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.