RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraș: „Îmi felicit echipa pentru atitudine”

/ 20 noiembrie 2012

Antrenorul Pandurilor explică de ce formația sa nu a mai forțat înscrierea altor goluri în finalul întâlnirii cu Concordia Chiajna.

         Grigoraș spune că efortul depus și teama de a nu pierde victoria, așa cum s-a întâmplat cu Severinul, au făcut ca Pandurii să fie mai prudentă în ultimele minute de joc: „E greu să faci presing avansat 90 de minute, am marcat, nu am mai forţat din mai multe motive. Bine că am marcat şi e o victorie mare care ne duce pe locul 2. E o victorie absolut meritată, indiferent de alte speculaţii, numărul de ocazii şi posesie sunt în favoarea noastră. Mă bucur că după 16 etape suntem pe locul 2. Aveam un blestem, când trebuia să ne consolidăm poziţia, călcam strâmb”, a declarat antrenorul Pandurilor. Grigoraș spune că echipei sale nu i-a fost deloc ușor să înceapă meciul de la 0-1 și evidențiază capacitatea jucătorilor săi de a trece peste acest moment: „Am reuşit să redresăm situaţia după golul din minutul 2, îmi felicit echipa pentru atitudine”, a mai spus Grigoraș.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.