RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Pandurii a învins CSM-ul lui Stângă

/ 17 noiembrie 2012

Echipa antrenată de Liviu Andrieș a reușit să producă o surpriză în Liga Națională de handbal masculin, de această dată una plăcută pentru suporterii gorjeni, Energia terminând învingătoare în partida de la București cu 22-23 (14-12).

   Meciul a fost unul extrem de echilibrat pe întreaga sa durată, cele două echipe succedându-se la conducerea pe tabela de marcaj. Energia a fost cea care a condus în deschiderea partidei, dar, după ce a condus cu 5-6 în minutul 17, în doar trei minute a primit trei goluri fără replică și gazdele au luat două goluri avans, scor 8-6, avantaj pe care l-a menținut până la finalul primei părți.

În ciuda faptului că gazdele veneau după un alt eșec și, la pretențiile pe care le emit în acest sezon, nu aveau voie să mai cedeze puncte, Energia s-a dovedit mai puternică pe final și s-a impus cu 22-23, scor care scoate echipa gorjeană din zona de umbră în care intrase de etape bune.

CSM Bucureşti-Energia Pandurii Tg. Jiu 22-23 (14-12)
CSM Bucureşti: Oliva, Irimuş, Moya 7 goluri (2 din 7m), Vujadinovic 5, Vasquez-Diz 2, Buşecan 2, Mironescu 2, M. Răpciugă 2, Roşca 1, R. Răpciugă 1, Pătru, Cristescu, Vukas, Savenco. Antrenori: Vasile Stângă, Dan Anca.
Energia: Jelovcan, Rădulescu, Asoltanei 7 goluri, Apolzan 6 (3 din 7m), Şandru 4, Enache 2, Dragnea 1, Giotoiu 1, A. Popescu 1, Mazilu 1, V. Popescu, Ilieş. Antrenor: Liviu Andrieş

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.