RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atacant georgian în probe la Pandurii

/ 15 noiembrie 2012

Georgianul Giorgi Alaverdashvili se află în probe la Pandurii, antrenorul Petre Grigoraș spunând că a făcut o concesie unui prieten care a dorit ca jucătorul să fie testat de echipa gorjeană câteva zile.

Grigoraș, care spune că se baza pe o campanie de achiziții în care țintele trebuie să fie la nivelul titularilor actuali, îl va urmări totuși pe Alaverdashvili la următoarele antrenamente ale Pandurilor: „Eu un caz special, mi-a fost propus de cineva pe care-l cunosc. Îl voi urmări vreo două zile, începând de mâine. Sunt niște informații destul de bune despre el, dar nu ne hazardăm și nici nu va fi el principalul nostru obiectiv în campania de achiziții. Sigur, or să mai apară la probe unul, doi jucători, dar nu asta mă interesează nici pe mine, nici pe cei din conducere. Noi avem alte obiective și altă strategie pe care o vreau încheiată și pusă în aplicare până la finalul turului. Îi vreau transferați pe jucătorii pe care îi doresc până se termină turul sau imediat după ce se termină acesta și în perioada de pregătire să-i avem pe toți”, a declarat antrenorul Pandurilor.

Alaverdashvili vine din campionatul Lituaniei, acolo unde a jucat în acest sezon pentru Banga în 15 partide, atacantul de 24 de ani reușind să marcheze de 11 ori.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.