RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Şandru: „Am demonstrat că putem juca bine”

/ 14 noiembrie 2012

Interul Ciprian Șandru a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în partuda cu HCM Constanța, una în care cei din conducerea clubului gorjean l-au și dorit recompensat și încurajat pentru evoluția sa cu trofeul acordat omului meciului.

          Șandru speră ca în etapa viitoare, când Energia se deplasează la București pentru jocul cu CSM, să fie și mai percutant, dar mai ales ca echipa sa să se întoarcă cu un rezultat pozitiv: „Sper să dau mai multe goluri la CSM şi să ne întoarcem cu victorie. Asta contează, victoria. Să jucăm la fel ca şi cu Constanţa în repriza a doua şi va fi foarte bine”, a declarat interul gorjean. Acesta spune că Energia poate câștiga încă trei meciuri până la finele primei părți a campionatului: „Sper să ne revenim etapele rămase şi să câştigăm trei meciuri. E important să câştigăm meciurile de acasă, nimic nu e imposibil. Am demonstrat că putem juca bine, bateriile sunt foarte încărcate, suntem foarte motivaţi”, a declarat Ciprian Șandru.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.