RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Albert Voinea, de neoprit

/ 6 noiembrie 2012

Pandurul Albert Voinea, împrumutat în acest sezon la echipa de liga a II-a Damila Măciuca, arată o formă deosebită jucând pentru echipa vâlceană.

Tânărul atacant pentru care nu a mai fost loc în lotul primei echipe este golgeterul Damilei Măciuca, echipă cu pretenții la promovare în seria a II-a a ligii secunde. Voinea nu este însă golgheter doar pentru echipa vâlceană, ci și pentru întreaga ligă a doua, atacantul gorjean fiind cel mai prolific jucător de la acest nivel, cu opt reușite.

În ultimul joc, câștigat de Damila Măciuca cu 2-0 în fața celor de la FC Olt, Albert Voinea a reușit să marcheze ambele goluri ale întâlnirii.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • vasile spune:

    Ba a mai fost si umilit, ca de altfel toti cei proveniti din propria pepiniera a pandurilor. In schimb cei adusi cu pile nu li se reproseaza nimic, chiar daca fac erori grave.Mamele a dat autogol si nu i s-a reprosat nimic, daca e pila antrenorului.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.