RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Voinea, peste Mărkuș

/ 1 octombrie 2012

Albert Voinea, atacantul Pandurilor împrumutat în acest sezon la Damila Măciuca, în Liga a II-a, a fost titular în meciul jucat de echipa sa contra celor de la FC Bihor, partidă în care a înscris două goluri, ambele din penalti.

Damila Măciuca a câștigat cu 3-0, iar Voinea s-a impus clar în duelul său cu unul dintre atacanții cu care se întâlnește des la loturile naționale, bihoreanul Adrian Mărkuș.

„Eu sunt împrumutat aici de la Pandurii, îmi doresc să ajut, sper să reuşim împreună ce ne-am propus, o clasare cât mai bună. Dacă toată lumea îşi vede de treabă, vin şi rezultatele. Nu am primit gol, secretul este un grup unit, care a fost foarte bine sudat de către antrenor. Îmi doresc să reuşesc aici, la anul vom vedea, normal îmi doresc să mă întorc la Tg.Jiu şi să demonstrez că merit să fiu acolo”, a declarat Voinea, pentru liga2.ro, după victoria Damilei .

Golgheter fiind în liga a II-a, Adrian Mărkuș a fost ofertat și de Pandurii, însă FC Bihor a cerut nu mai puțin de 500.000 de euro în schimbul transferului atacantului, sumă considerată exagerată de oficialii Pandurilor, care au renunțat la această pistă.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.