RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petrofac a câștigat derby-ul cu Turceniul

/ 21 octombrie 2012

Derby-ul Ligii a IV-a gorjene, disputat sâmbătă la Țicleni între Petrofac și Știința Turceni, a fost tranșat de gazde în favoarea lor cu 1-0 (0-0).

Partida care a strâns la Țicleni mulți dintre conducătorii fotbalului gorjean și antrenori ai echipelor gorjene, a fost una extrem de aspră, cu multe contacte dincolod e limita regulamentului. Dealtfel, meciul s-a încheiat fără doi dintre actorii principali din teren, dar și fără antrenorul gazdelor.

Echipa din Turceni a fost cea care a dominat jocul în prima repriză, când a avut trei mari ocazii de a deschide scorul, dar și în prima parte a celei secunde, când a beneficiat de un penalti, irosit însă de Lupșoiu. Petrofac, în mod inexplicabil, a început să joace abia după ce a rămas în zece oameni după eliminarea lui Tiron, și să aibă marile ocazii ale partidei după ce Murdărea și Gabi Răscol au fost și ei trimiși în tribună pentru proteste vehemente după ce gazdele au cerut validarea unui gol la o minge respinsă din spatele liniei porții. Petrofac a forțat și în ultimele minute de joc și, perseverența le-a fost răsplătită de golul căpitanului Amzucu, care a înscris golul victoriei din interiorul careului.

Cu victoria obținută în fața fostului lider, Petrofac preia fotoliul de lider și se gândește acum cu mai multă încredere la păstrarea acestei poziții până la finalul campionatului pentru a-i permite să joace din nou barajul de promovare în Liga a III-a.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.