RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pedrag Badnjarevic: „Jucătorii mei au fost prea moi pentru un asemenea meci”

/ 18 octombrie 2012

Timișoara a pierdut din nou la Târgu Jiu la un singur punct în spatele Energiei, fapt care-l doare pe antrenorul bănățenilor, Pedrag Badnjarevic.

„Ca și anul trecut, am avut un meci strâns. Anul trecut am pierdut în ultimele două secunde, acum am pierdut în prelungiri. A fost un meci interesant, plin de emoții, cu schimbări dese de rezultat, dar pentru noi este o înfrângere dureroasă fiind a doua oară când Timișoara pierde de asemenea manieră la Târgu Jiu”, a declarat tehnicianul celor de la BC Timișoara după primul eșec înregistrat de bănățeni în actuala ediție de campionat. Badnjarevic spune că și arbitrajul a avut un rol în stabilirea scorului final, dar nu ezită să-și critice jucătorii pentru atitudinea avută pe teren: „Nu sunt mulțumit în totalitate de arbitraj. Energia a aruncat 45 de libere. Este poate prea mult. Au fost câteva decizii bizare, dar ca antrenor trebuie să mă gândesc mai mult la echipa mea și jucătorii mei au fost prea moi pentru un asemenea meci”.

Întrebat ce a făcut diferența în partida de miercuri seara, Badnjarevic spune că micile detalii au fost cele care au înclinat balanța în favoarea Energiei, dar nu uită nici de evoluția excelentă a lui Louis Darby: „Când pierzi în ultimele secunde, la un punct, nu este o mare diferență. Sunt mici detalii care au înclinat balanța, care te pot duce la victorie sau înfrângere. Energia a avut în Darby un jucător extraordinar pe tot parcursul meciului și în special în prelungiri, unde a înscris câteva aruncări nebunești. Jucătorii mei au fost prea moi pentru acest meci”, a încheiat antrenorul echipei de pe Bega.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

15 Comentarii până acum

  • energia_fan spune:

    bai nesimtitilor de la timisoara, chiar nu va e rusine bai sa vb voi de arbitraj cand tot meciul ati cersit si vi s/au dat numai pomeni? timisoara cea mai penibila echipa, comenteaza toti si nu primesc antisportiv, cersesc, milogilor astora chiar nu le e rusine sa vorbeasca cand spurrcatii de au arbitrat ieri ne-au furat pe fata si i-au avantajat pe ei ori de cate ori au avut ocazia?

  • MarmotikaSs spune:

    Nu se da antisportiv daca comentezi .

  • abu spune:

    Dar poate se da greseala tehnica pentru aceste comentarii repetate? Daca jucatorii nostri comentau asa cum facea popescu sa vezi ce tehnice luam!

  • doar eu spune:

    @MarmotikaSss: daca se comenteaza de pe banca de catre altcineva decat antrenorul principal si se face acest lucru STAND IN PICIOARE, stii foarte bine ca este tehnic de banca! daca nu stii, lasa-te de arbitraj! de asemenea, comentariile repetate facute la adresa arbitrilor de catre unul dintre jucatori, se sanctioneaza cu tehnic! referitor la bogdan popescu si la demolarea pur si simplu a lui david: A RESPECTAT INTOCMAI INDICATIILE PRETIOASE PRIMITE DE LA SINISTRUL PERSONAJ VERMESAN! A INTREBAT CATI PIVOTI MAI ARE ENERGIA, DUPA IESIREA RUSINOASA (PENTRU EL CA JUCATOR) A LUI MOCANU SI IESIREA LUI FLAVIUS(MECI FOARTE BUN) SI CAND I S-A SPUS UNUL, A RACNIT PUR SI SIMPLU: RUPE-L, BOGDANE, RUPE-L! SI L-A RUPT!SI PENTRU CA AM ZIS DE MOCANU, SA MA JUSTIFIC: CU SIBIU, JOC PENIBIL! CU CIUC, ZERO PUNCTE! CU TIMISOARA DOAR DACA VREI CU TOT DINADINSUL IEI TREI PERSONALE IN DOAR 6(SASE) MINUTE, STIIND CA RAMANEM IN DOAR DOI JUCATORI PE 4 SI 5! JOS PALARIA PENTRU JOCUL LUI ALIONESCU! DACA NU ERA EL, CE FACEAM DOMNULE MOCANU VIOREL? CREZI CA PLECA NIKOLIC CUM VREI TU SI FACI TOT CE POTI SA SE INTAMPLE ACEST LUCRU? HALAL CAPITAN DE ECHIPA!

    • nutria spune:

      FELICITARI pentru comentariu.Micul „geniu”cu aere de arbitru (HA,HA,HA daca n-ar fi penibil ,ar fi chiar o gluma buna)stie tot,in special acolo unde INTERESUL POARTA FESUL.Raspunsul poate sa-l dea in fata oglinzii,traindu-si momentele de „glorie”.Felicitari tuturor baietilor care pun umarul pentru victorii si bineinteles antrenorului atat de blamat de „specialisti”.

    • doarbaschet spune:

      De unde dracu’ iti vin ideile astea? Sigur esti idi..t(a). Eu cred ca trebuie sa scrii o teorie a conspiratiei. Iti dau un pont: Vio i-a spus lui Bogdan ca mai este doar un pivot,ca nu mai stia nimeni (bineinteles, in afara de tine) , sau , daca ma gandesc mai bine , fratele lui Liviu Tirca ( parca Viorel) i-a spus acestuia , sa-i zica lui Vio sa faca cinci greseli repede , lui Lapuste la fel, lui Bogdan sa-l rupa pe David , lui Vermesan sa-l cheme la ordine pe Grigoras,etc.Si uitasem,l-a dat si pe Singleton afara, ca sa ramana numai patru jucatori pe 4,5 .Ce zici,te bagi? Nu am obiceiul sa jignesc oamenii, dar cu tine abia ma abtin . Domnule Constantinescu , cand aveti de gand sa-l banati pe individul (individa) asta?

      • MarmotikaSs spune:

        @doar_eu si @nutria , pot sa va fac cadou un regulament de baschet , poate asa faceti si voi diferenta dintre un fault antisportiv si un fault tehnic.comentati aiurea,si veniti si degeaba la sala..daca nu va luati de jucatori si de presedinti trebuie sa va luati de cineva :))))

  • MarmotikaSs spune:

    @doar_eu,uita-te mai bine ce am scris…am scris ca nu se da antisportiv daca se comenteaza…poate gresala tehnica.dar nah tu vad ca te pricepi,defapt te bagi aiurea in seama…eu i-am raspuns la @energia_fan,care a spus ca nu s-a acordat antisportiv la comentariile jucatorilor de la bc’timisoara..asa ca , ceau :*

  • Fan Baschet spune:

    Domnisoara „doar eu”ai felicitat cumva echipa pentru victorie,pentru daruire si pentrul jocul extraordinar facut!!!!Nu prea am vazut astfel de comentarii din partea ta pe site-ul acesta.Singura ta problema e frustrarea care zace in tine,caracterul tau mizerabil si Viorel Mocanu care probabil nu te baga in seama si nu se coboara la mintea aia ta cu un singur neuron si ala ascuns prin nu stiu ce coltisor!!!Esti penibila facand jocul acesta unor oameni de nimic care se folosesc de ignoranta ta.Nu ai cu cine te certa si iti versi veninul pe-aici facandu-te de ras si aruncand cu noroi in oameni pe care tu nici macar nu-i cunosti??!!!Nu mai veni fetito la meciuri daca preocuparile tale sunt limitate la barfe,rautati si cancan-uri si nu vrei decat sa transformi acest site intrun loc de desertare al abjectiilor tale.Dl Constantinescu,va rugam nu mai permiteti unor astfel de personaje sa posteze alte comentarii in afara celor de bun simt si care tin strict de sport intrucat site-ul se numeste „Sport in Gorj” nu „Barfa in Gorj”iar tu MarmotikaSs nu mai da replica tatei asteia,eventual spune-i ca se organizeaza cursuri gratuite de aritraj si poate mai prinde si ea un loc!!Un lucru totusi e de remarcat ca macar ai avut decenta sa-l feliciti pe Claudiu Alionescu pe care mai alaltaieri il blamai si-l jigneai prin comentariile veninoase facute de tine.Deci „la revedere”,dra(data viitoare iti spun si numele ca poate vrei sa iesi din anonimat)

  • Bigus spune:

    „doar eu”, se pare ca esti singurul care detine adevarul absolut si o mare putere de intelegere a fenomenului (de fapt o spune chiar nickname-ul tau). Credeam ca dupa trei victorii scapam de comentariile otravite. Se pare ca totusi, ai niste lacune de logica: daca tot nu face nimic de ce regreti ca a iesit prea repede( ma refer la Mocanu), la socoteala posturilor 4 si 5 nu l-ai numarat pe Claudiu,, n-ai vazut cosul de trei care ne-a dus in sfertul 4 in avantaj ( poate erai la fumat) la fel de important ca si cel al lui Darko care ne-a „bagat in joc” si in ultimii doi ani probabil nu ai fost pe aici…Faci un joc murdar, dar probabil e tot ce poti „produce”.

  • doarbaschet spune:

    Cand am scris comentariul , nutria nu debitase inca nimic si nici comentariul lui fan baschet , la care subscriu , nu aparuse (erau 5). Dar ce faceti cu comentariile , le sapati in piatra ? Trebuiesc cenzurate ? Uneori nu mai au rost sa apara , daca trec ore de la scrierea lor. Serios ,faceti ceva cu asta , pe langa a bana niste IP-uri . Nu fiindca nu as accepta pareri contradictorii dar e penibil sa nu ai nimic de spus in afara de a-l jigni pe Mocanu si totusi sa duci o adevarata „cruciada” pentru a-l denigra.

  • 1U spune:

    Nu este vina noastra ca Mocanu lasa impresia ca-si rezolva treburile din primul sfert al ultimelor meciuri jucate ( dupa vacanta) . Asta este impresia lasata si ar trebui sa lucreze la imbunatatire ….. Dar hai sa vorbim despre un mare jucator care este David pentru noi si sa-l incurajam poate ii mai alinam suferinta !

  • doar eu spune:

    ?

  • STREET spune:

    de ce lasati un personaj sinistru ca „doar eu” sa otraveasca o victorie atat de frumoasa? lasati-l(o) in otrava sa si hai sa savuram un meci superb, o daruire a tuturor, din teren si de pe banca, deosebite(apropo, ati vazut cat de intens a trait DE PE BANCA pustiul bratoloveanu meciul?). pentru ca cei din teren nu ar putea sa evolueze la un asemenea nivel fara cei cu care se antreneaza zi de zi si care, din varii motive, nu intra pe teren in anumite meciuri. toti sunt valorosi, toti se daruiesc pentru energia! eu unul ma inclin in fata lor si-i desfid pe cei ca „doar eu”! faceti la fel ca mine si nu-i mai bagati in seama! vor disparea pe propria voce! EEEEEEENEEEEEEEERGIIIIIIIIAAAAAAAAAAA!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.