RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Krstanovic, prea scump pentru Energia

/ 10 iulie 2012

Deşi zvonurile din ultimele zile indicau faptul că pivotul sârb care a evoluat în sezonul trecut la „U” Mobitelco Cluj, Zoran Krstanovic, se află în atenţia Energiei, oficialii gorjeni infirmă această variantă.

Tehnicianul Slobodan Nikolic a fost primul care a ţinut să spună „Nu”. Motivul? Unul foarte simplu. Deocamdată, Krstanovic rămâne un jucător prea scump pentru Energia. Din această cauză, oficialii gorjeni caută, evident, alte soluţii: „În fiecare an, se spune că el schimbă echipa. Poate ar fi bun pentru noi, dar nu cred că avem bani pentru el. Ştiu că cere un salariu destul de mare şi, sincer, chiar nu am vorbit cu el până acum, nu ştiu de unde a apărut varianta Krstanovic. Avem alte destule soluţii, din Serbia mai puţin, pentru că acolo nu prea au mai rămas mulţi pivoti de valoare şi nu la preţul pe care îl putem oferi noi. Căutăm în toată Europa, în special lituanieni şi chiar americani, care joacă pe continent. Va trebui să facem alegerea cu mare grijă, mai ales după nefericita experienţă cu Kljajevic”, a precizat Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.